EURO 2020

Őrült fogadások vagy hatalmas value? - megnéztük a nap legérdektelenebb meccsét

  • varin

A büntetőkre esküszünk a nap egyik legpikánsabbnak tűnő összecsapásán.

Aligha lehet nevezni Feröer-szigetek és Málta összecsapását az év mérkőzésének, habár könnyen lehet, hogy a déli szigetországnál így tekintenek rá, hiszen a tét számukra nem kisebb, mint az, hogy történetük során sikerül-e egy selejtezősorozatot nem az utolsó helyen zárniuk. Amennyiben Mifsudék pontot csennek Tórshavnból, összejön a bravúr, ha nem, valószínűleg nem. Arra tehát ne is gondoljunk, hogy barátságos focizgatás lesz ez a meccs két miniállam között, sőt!

{"headTitle":"Feröer-szigetek-Málta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Feröer-szigetek","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Málta","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az elmúlt bő 13 hónapban ugyanis háromszor találkoztak egymással, és bizony sem lapokból, sem gólokból nem volt hiány. A 3x90 perc alatt 9 gól és 22 lapot láthattak a nézők, illetve minden eredményből egyet.

"Ez egy igazi oda-visszavágós párharcnak tekinthető, amelynek az első felvonását mi nyertük meg Ta'Qaliban, így van egy kis előnyünk. Mindkét fél számára igen fontos mérkőzés lesz, ezt kár is tagadni" - nyilatkozta a máltaiak mestere, Raymon Farrugia. Hasonlóan fontosnak titulálták a hazaiak oldalon is a meccset, kiemelve, hogy többen ezen a találkozón búcsúznak el a válogatott hazai pályájától, így példán a dán mesterük, Lars Olsen is.

Fotó: Malta Football

Mindkét csapat egészen jól tartotta magát az előző körben, hiszen Málta 60 percig húzta 0-1-gyel a svédek ellen, míg Feröer 75 percig 0-0-n tartotta a románokat, ami nem kis szó.

Nagyon izgalmas, feszült, vélhetően rengeteg sárgás összecsapást várunk, valami hasonlót, mint tavasszal Máltán. Érdekesség, hogy akkor mindkét csapat rúghatott 1-1 büntetőt, ami most is tippünk kiinduló alapja. Az alábbi két játékos fogja vállalni vélhetően a tizenegyest, így ha esetleg védjük azzal fogadásainkat, hogy lesz kimaradt tizenegyes a mérkőzésen, akkor egészen jó pénzt kereshetünk, ha a spanyol sípmester a mészpontra mutat. Arról nem is beszélve, hogy relatíve igen gólerős játékosokról van szó, hiszen Olsen 31 meccsen már 9 gólnál tart a klubjában, míg Agius az elmúlt két évben négy gólt is szerzett a válogatott színeiben. Őrült fogadások, de azért egy kis apróval lényegesen izgalmasabbá tehetjük ezt a meccset is.

{"headTitle":"Feröer-szigetek-Málta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brandur Olsen gólt szerez","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Andrei Agius gólt szerez","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942187] 2019-10-15 20:45:00 Feröer-szigetek - Máltax;