EURO 2020

Kevés esélyt látunk 4-5 olasz gólra

megosztom

Vajon mennyire lesz motivált a már továbbjutó olasz válogatott Liechtensteinben?

Finnország legyőzésével a négyszeres világbajnok Olaszország szombaton matematikailag is bebiztosította a 2020-es Európa-bajnoki részvételét, sőt a Squadra Azzura játszhatja majd a torna nyitómérkőzését is.

Az olasz válogatottnak mindössze hét fordulóra volt szüksége a tízből, hogy olyan előnyre tegyen szert, amit a riválisok már nem tudnak ledolgozni, vagyis akármi történik a hátralévő meccseken, az már nem oszt nem szoroz a taljánoknak.

280399

Az olasz válogatottak esetében ez elég érdekes tényezőnek szokott hatni, hiszen egyáltalán nem ritka, hogy a tét nélküli meccseken "lötyögnek". Ilyesfajta hozzáállás ezúttal is előfordulhat, ugyanis Liechtenstein ellenében egy "futottak még" kategóriája csapat vár rájuk, ami motiváció szempontjából nem éppen ideális.

A tét nélküli meccsen egy lelkes miniállam válogatottja ellen játszani inkább púpnak tűnik.

Az olasz csapat részéről természetesen a kötelező köröket lefutották az érintettek és abban talán hihetünk is nekik, hogy nyilván a vereség vagy a döntetlen szóba sem jöhet, hiszen azért presztízs is akad a világon.

Ugyanakkor az őszi szezon kellős közepén járunk, így a játékosok egészségének megőrzése legalább ilyen fontos lesz és arra is mérget vehetünk, hogy Roberto Mancini olyan játékosokat is bevet majd, akik alapesetben nem tartoznak az alapemberek közé.

[2941981] 2019-10-15 20:45:00 Liechtenstein - Olaszországx

Mire érdemes fogadni?

Nem nagyon ereszteném bőre a dolgot, kiindulópontom szerint egy alacsony hőfokon pörgő olasz válogatottat látunk majd. Ehhez képest elég magas hendikephatárokat kínálnak a bukmékerek.

Az nem vitás, hogy az olaszok 5-6 góllal is jobbak és erősebbek, de a fenti sorok miatt én úgy saccolok, hogy maximum fél gőzzel nyomják majd a meccset. Ez kedvezhet a hazaiaknak, akik 9-10 emberrel védekeznek majd és a igyekeznek minél kisebb arányú vereséget szenvedni.

Liechtensteint 2014 óta 16 tétmeccset játszott hazai pályán és csupán négy alkalommal szenvedett négy vagy annál nagyobb gólkülönbségű vereséget.

Bár kétségtelen, hogy az olaszok képesek lehetnek megugrani ezt a hendikepet, tekintve, hogy számukra teljesen tét nélküli a mérkőzés, inkább egy laza focizgatásra számítok.

A +3,75-ös hendikep értelmében a pénzünket csak 5 vagy annál nagyobb arányú olasz győzelemnél veszítjük el, négygólos vendégsiker esetén tétünk felét visszakapjuk, minden más kimenetel esetén pedig nyerünk.

{"headTitle":"Liechtenstein - Olaszország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liechtentein +3,75","odds":"1.701","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[2941981] 2019-10-15 20:45:00 Liechtenstein - Olaszországx;
megosztom