NFL

Nagy téttel mehet az over erre a totál elkalkulált line-ra

  • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban a Green Bay Packers és a Detroit Lions összecsapásával zárul az alapszakasz 6. játékhete.

Ősi riválisok egymás ellen főműsoridőben, ráadásul mindkét csapat remekül indította a szezont, hiszen a Green Bay 4-1-gyel áll az északi divízió élén, míg a Detroit 2-1-1-gyel a harmadik pozíciót foglalja el. Ami az esélyeket illeti, Vegasban 3.5 pontos favoritnak hozták ki a hazaiakat, tehát semleges pályán közel 50-50-es oddsokat kapnánk.

Jones kegyetlen nagyot játszott a Dallas ellen. - Fotó: NFL

Nem véletlen, hogy ennyire szoros meccset várnak a bukik, ugyanis hiába az impozáns mérleg a Sajtfejűektől, azért messze nem domináns a játékuk, de talán ami a nagyobb probléma, hogy sérülés miatt több meghatározó játékost sem tudnak csatába küldeni. Például az offense-ből továbbra is hiányozni fog az a Devante Adams, aki Aaron Rodgers egyetlen minőségi elkapója. Tény, hogy a múlt héten Dallasból nélküle is sikerült elhozni a győzelmet, ám ez nem a maradék elkapóknak volt köszönhető, hanem Aaron Jones futónak, aki földön 107 yardot, elkapások után 75 yardot jegyzett, összesen pedig négyszer vitte be a labdát az ellenfél célterületére. 

A Packersnek ismét Jones lehet a nyerőembere, a Detroit védelme ugyanis rengeteg yardot enged az ellenfél futóinak elkapásokból.

A Lions ebben a tekintetben konkrétan a második legrosszabb a ligában. Ezt a szezonban eddig szépen ki is használták az ellenfeleik:

 

  • vs ARI: David Johnson és Christian Kirk 10 elkapás, 87 yard
  • vs LAC: Austin Ekeler 6 elkapás, 67 yard
  • vs PHI: Miles Sanders 2 elkapás, 73 yard
  • vs KC: Darrel Williams és LeSean McCoy 5 elkapás, 76 yard


Ezek után a bukiktól a 30.5-ös line igencsak szerény Jonesra, pláne annak fényében, amit a Dallas ellen láthattuk a Green Baytől. 

Ez tipikusan az az eset, amikor az irodák nincsenek képben az ellenfél gyengéjével és egyszerű matekkal a játékos meccsenkénti átlagához igazítják a line-t. Jones esetében ez idén 30 yard az elkapások után, ugyanakkor a Chicago és Denver ellen összesen 2 passz ment felé, így nem meglepő, hogy azokon a meccseken minimális yardot gyűjtött. A Minnesota, a Philadelphia és különösen a Dallas ellen viszont sokkal többet kereste Rodgers, ezeken a meccseken pedig Jones rendre 30 yard felett termelt. 

A fentebb vázoltak miatt ez ismét egy olyan meccs lehet, amikor Jones felé sok labda megy, szóval érdemes akár nagyobb téttel is megnézni az overt, mert ez így előzetesen egy nagyon alacsony line-nak néz ki. 

{"headTitle":"Green Bay Packers - Detroit Lions","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-15 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aaron Jones fogadó yardjai 30.5 felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom