EURO 2020

Két jól fizető tippünk van a francia-törökre

  • Tomihmv
megosztom

Rangadót rendeznek a H jelű csoportban, az egyaránt 18 pontos franciák és törökök csapnak össze Párizsban.

Griezmannék rangadót játszanak hétfő este. - Fotó: twitter.com/equipedefrance

Hét mérkőzést rendeznek a 2020-as Európa bajnoki selejtezők hétfői játéknapján, jelen cikkünkben pedig a H-csoport rangadójával, avagy a Franciaország-Törökország ütközettel foglalkozunk.

Mindkét fél eddig 18-18 pontot szerzett, amivel holtversenyben az élen áll, de mivel az odavágót a törökök nyerték meg 2-0-ra, így perpillanat ők az elsők. Ez megváltozhat, ha nyernek a franciák, sőt ez esetben ki is jutnának az Eb-re, amire bőven van esély, hiszen a bukmékereknél toronymagas favoritok, de 1.35 körüli szorzóért nem fogadnánk rájuk.

A vendégek pluszos hendikepjében is lehetne gondolkozni, azonban ez sem fizet jól, ráadásul a törökök házon kívül enyhén szólva sem túl acélosak, Izlandon is könnyűnek találtattak pár hónapja. Szerintünk a büntetőlapokban van érték, mutatjuk is, hogy miért.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

unibet

Vélhetően ez egy igen felfokozott hangulatú találkozó lesz, hiszen óriási a tét, a presztízsről és a visszavágás vágyáról nem is beszélve. Mindemellett egyik fél sem adja majd olcsón a bőrét, továbbá mindkét válogatottban megvannak azok a játékosok, akiknek nem kell a szomszédba menniük egy kőkemény szabálytalanságért.

Az odavágón 2-2 sárga lap került kiosztásra, úgy, hogy akkor még nagyon a selejtezősorozat elején - 2. forduló - jártunk, ráadásul azt a meccset az a Damor Skomina vezette, aki inkább szóban szeret figyelmeztetni, mint kártyával. A mostani játékvezető pedig Felix Brych lesz, aki sokkal könnyedebben nyúl a lapokhoz, mint a szlovén társa, és nem ritka, hogy kicsúszik kezei körül az irányítás, és lapesőbe fullad a mérkőzés.

Ha pedig mindehhez hozzátesszük, hogy a felek pénteken már megadták az alaphangot - a franciák ötsárgás meccset játszottak Izlandon, úgy, hogy hármat kaptak, míg a törökök meccse kilenc lapot hozott Albánia ellen, melyből hármat vállaltak -, akkor bizony könnyedén összejöhet öt sárga lap ezen a találkozón. Emellett a legalább két hazai büntetőlapba is érdemes lehet fektetni, hiszen, amikor a franciák szoros meccset játszanak, akkor két lapot rendre kapni szoktak.

{"headTitle":"Franciaország - Törökország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 4,5 büntetőlap ","odds":"2.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Franciaország büntetőlapjainak száma 1,5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[2942082] 2019-10-14 20:45:00 Franciaország - Törökországx;
megosztom