EURO 2020

Kétszer nem hibáznak a Háromoroszlánosok, 3.50-es tippet húzunk

Az angolok 2009 óta az első kvalifikációs vereségbe futottak pénteken, de szerintünk Szófiában sikerül a javítás.

Kane két büntetőt is értékesített az odavágón. fotó: Twitter

Hétfőn este folytatódnak az A-csoport küzdelmei és Gareth Southgate legénysége ezúttal Bulgáriában vendégszerepel. A Háromoroszlánosok győzelem esetén bebiztosíthatják helyüket a jövő évi kontinenstornán és a szorzók alapján ezt gond nélkül sikerül majd abszolválniuk.

{"headTitle":"Bulgária-Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bulgária","odds":"13.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Anglia","odds":"1.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ne feledjük azonban, hogy pár nappal korábban, Prágában szégyenszemre vereséget szenvedtek az angolok. Akkora égésnek ez persze nem tűnik, hiszen a csehek azért nem egy rossz csapat, de egyrészt volt egy raklapnyi sérültjük, ráadásul a mutatott játék nem igazán emlékeztetett a korábbi fordulókban látottakhoz. Búslakodniuk persze nem érdemes, annak ellenére sem, hogy legutóbb 2009-ben kaptak ki selejtező meccsen, hiszen a javítást a csoport legvégén kullogó Bulgária ellen kell végrehajtaniuk.

Amit azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy idegenben mindig lényegesen nehezebben jönnek az eredmények, még akkor is, ha a győzelmet nem igazán veszélyezteti semmi. Kraszimir Balakov fiai megszorongatták a továbbjutásért versenyben lévő Koszovót, Montenegróval pedig remizni tudtak a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban.

[2942002] 2019-10-14 20:45:00 Bulgária - Angliax

A helyzet tehát teljesen más, hiszen az Eb-kijutásról már nem is álmodható együttes otthonában játszhatnak, amely amúgy is lényegesen gyengébb, mint pénteki ellenfelük. Reálisan nézve az ilyen meccsen nem lehet más célkitűzése a hazaiaknak, mint a tisztes helytállás és a masszív védekezéssel való próbálkozás. Amiben tehát látunk rációt az angol győzelem mellett, az egy bolgárok által összehozott vendég büntető, hiszen a villámgyors támadósorral megáldott angolok rendszeresen megetetik ellenfeleiket a 16-oson belül. Ebben bizonyos, hogy több value van, mint az 1,24-es vendég oddsban. 

Ugyan ez az opció kicsit gambling-szagúnak tűnhet, éppen ezért az óvatosabbak behúzhatják a Kane-gólt is, hiszen a büntetőket rendszerint ő lövi, ám ezzel lefedhetjük az esetleges akció gólját is. A Tottenham sztárjának találata amúgy nem ad valami fényes oddsot, ugyanis mindössze 1,70 körül pakolható.

{"headTitle":"Bulgária-Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia gólt szerez büntetőből - igen","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[2942002] 2019-10-14 20:45:00 Bulgária - Angliax;