NFL

Sorozatban negyedik játékhéten maradhatunk hibátlanok - két hendivel támadunk!

megosztom

A 6. játékhéten a Jaguars - Saints és a Browns - Seahawks mérkőzéseire szemeltünk ki tippeket.

A New Orleans Teddy Bridgewater irányításával is szárnyal. - Fotó: NFL

Jaxonville Jaguars - New Orleans Saints

Mindkét csapat a csereirányítójával játszik most már hetek óta, ám ez nem vetette vissza egyik gárda teljesítményét sem. A New Orleans Teddy Bridgewaterrel is sorra gyűjti a győzelmeket, míg a Jacksonville Gardner Minshew-val új lendületet kapott.

A Saints két nagyon értékes "W"-t is begyűjtött a Seattle és a Dallas ellen. Mindkét csapat elit futójátékát limitálni tudták, ami kulcs volt a győzelemhez vezető úton. Ennek most is hatalmas jelentősége lehet, hiszen a Jaguároknál éppen az elmúlt hetekben kezdett el igazán működni a futójáték.

Hazai részről a védelemnek is villantania kell most már valamit, mert Minshew hiába játszik jól, ha 30+ pontokkal kell konkurálnia. A Carolina ellen semmit nem tudtak kezdeni Christian McCaffrey-vel, ami nem túl jó előjel, hiszen a Saints-nél Alvin Kamara hasonlóan produktív. 

Fordított pályaválasztásnál a Saints 3 pontos favorit lenne, így most +7.5-tel megtámogatva nem nagyon érezzük veszélyben a sikerüket. 

bet365

Cleveland Browns - Seattle Seahawks

Még néhány olyan meccs, mint amit a Browns összehozott San Franciscóban és leszállunk a Cleveland-bandwagonról. Persze a 2-3-as mérleg önmagában még nem katasztrófa, de ha belevesszük, hogy Tennessee 30, a Rams 7, a Frisco pedig 28 ponttal verte Mayfieldéket, akkor rögtön mást kontextusba helyeződik ez a mérleg. Az ohiói csapat első hazai győzelmére hajt, de ehhez a 4-1-es Seattle-t kéne verniük. Öröm az ürömben, hogy ebben az AFC North-ban még a 2-4 sem jelentené a szezon végét.

A Seahawksról úgy emlékezhetünk, mint az a csapat, amely elsősorban otthon félelmetes, de idén nyertek már Pittsburghben és Arizonában is, és szerintünk most Clevelandben is favoritok.

A két irányító formája döntő tényező lehet, zongorázni lehet köztük a különbséget. Russell Wilson kis túlzással tökéletes szezont fut, öt meccset követően az első interception még várat magára, míg Mayfield már kétszer annyiszor adta el a labdát, mint amennyi TD-t adott. Mindemellett maga a seattle-i offense sokkal többarcúnak tűnik, míg ha a Brownstól kivesszük Chubbot, már bajban van a csapat. Márpedig mondani sem kell, a Seahawks primary defense-e a liga egyik legjobb alakulata, ha pedig Chubbot kiveszik a játékból, akkor Mayfieldnek kell megnyernie a meccset.

{"headTitle":"NFL, 6. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-29 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1,86-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Jaxonville - New Orleans: NO +7.5","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Cleveland - Seattle: SEA +6.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom