Nemzetközi foci

Az oddsok alapján ez lehet Mourinho következő csapata

megosztom

José Mourinho lassan egy éve tengődik állás nélkül, de az erősödő pletykák és a bukmékerek szerint közel a visszatérés.

fotó: FIFA Twitter

Mourinho bukásának egyéves évfordulója decemberben lesz esedékes és ahogyan az köztudott, a portugál szakvezető azóta edzői állás nélkül tölti mindennapjait. A Manchester Unitedből való eltávolításának oka az volt, hogy a szurkolók és a szakértők egyöntetű véleménye szerint a csapata szinte semmi jelét sem mutatta a fejlődésnek, sőt egyre inkább a teljes koncepciótlanság benyomását keltette az együttes. Mou tartózkodása a klubnál ennek ellenére sem nevezhető totális kudarcnak, két teljes szezonja alatt Ligakupát és Európa Ligát is nyert a csapattal, mindkettőt a 2016/17-es idényben.

Innen ugyan nem sikerült továbblépnie, de könnyen lehet, hogy egyesek már visszasírják a Solskjaernél lényegesen tapasztaltabb edzőt. Nem véletlenül persze - az egyik szigetországi bukinál a Vörös Ördögök kiesése történelmi mélyponton fogadható, 1501-es oddsról immár 67-esre esett. Na, nem mintha ez realitás lenne, ez csak egy szimpla érdekesség.

Tudtad? Pár napja robbant a hír, hogy Mourinho visszautasította a szezont pocsékul kezdő Lyon ajánlatát, mégpedig arra hivatkozva, hogy már megvan a következő választott klubja.

Az sem realitás, hogy visszatérjen a Unitedhez - az     erre 67-szeres oddsot ad -, de a Premier League egyre közelebb kerül ismét a Special One-hoz és annyira nem nehéz összerakni a képet, hogy mi a legkézenfekvőbb desztináció számára. Jól gondoljátok, a Tottenhamről beszélünk, amely csak 9. helyen áll a PL-tabellán és lemaradása már 13 pont az éllovas Liverpoollal szemben. Nem beszélve a történelmi 7-2-es Bayern elleni zakóról. Aligha véletlen tehát, hogy az egyik angol bukinál 11-szeresről 4.5-re esett Mourinho Spurshöz igazolása, amiben egy dolog gátolhatja meg, mégpedig ha tovább vár a Real Madrid hívására.

Szerinted mi lenne a megfelelő következő állomás Mourinhónak?

 

 

 

unibet

 

megosztom