Kézilabda BL

Ezt várjuk a Fradi és a Győr BL-meccsétől

megosztom

Vasárnap a Ferencváros és a Győr is pályára lép a női kézilabda BL-ben, így nem hagyhattuk parlagon ezen meccseket.

Javítania kell a Ferencvárosnak. - Fotó: facebook.com/pg/ftckezilabda/

Vasárnap mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk pályára lép a Bajnokok Ligájában, a Ferencváros a Metz együttesét fogadja, míg a Győr a Most otthonába látogat, ezen meccsekből pedig egy kombit gyúrtunk össze.

Kezdjük az előbbivel. A Ferencváros az elmúlt héten meglepő, nagyarányú vereséget szenvedett Norvégiában, aminek köszönhetően győzelmi kényszerben van. Ugyanakkor egyáltalán nem lesz egyszerű feladata, hiszen a tavalyi Bajnokok Ligája negyedik helyezettjét, a Metz csapatát fogadja.

A vendégek hiába gyengültek meg erősen a nyáron - a két legjobbjuknak titulált Niombla és Edwige eligazolt, előbbi Siófokra, utóbbi Győrbe  - a nyitókörben magabiztos sikert arattak, hiszen 40-26-ra verték hazai pályán a horvát Podravkát. Igaz, az a győzelem várható és kötelező volt a franciáktól, a különbség viszont valamilyen szinten meglepő.

A Fradi és a Metz legutóbb 2018 tavaszán találkozott egymással, akkor az éppen aktuálisan hazai pályán játszó együttes nyert két góllal, azóta sokat változott a világ, ugyanakkor a bukmékereknél a franciák az esélyesebbek. Azonban hazai pályán a Ferencváros, ilyen gyenge produkciót követően, a közönség hathatós támogatásával, akár nyerhet is, de az biztos, hogy szoros meccsre kényszerítheti a franciákat. Mindezek tükrében pedig a hazaiakra fogadunk, igaz, jócskán megtolt, pluszos hendikeppel.

bet365

A kombink másik meccse a Most-Győr. A felek közt ég és föld a különbség - amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal -, még akkor is, ha az első fordulóban a csehek meglepetésre nyerni tudtak Ljubljanában. A hazaiak ugyanis most debütálnak ebben a sorozatban, több nemzetközileg rutintalan játékost foglalkoztatnak, szinte csak cseh kézilabdásuk van, de a legutóbbi cseh válogatott keretbe mindössze két játékost adtak.

Ezzel szemben a Győr a világ legjobb női klubcsapata, senkinek sem kell bemutatni a gárdát. Ennek tükrében abszolút nem volt meglepő, hogy a nyitókanyarban 12 gólos sikert aratott hazai pályán a Savehof ellen, vagyis remek formában várja a hétvégi ütközetet.

Noha vélhetően, ameddig bírják szuflával a hazaiak vasárnap, addig valamilyen szinten tudják majd tartani a lépést az ETO-val, de így is csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés. A bukik határát picit lejjebb tornászva fogadunk a Győrre, amely csapatnak überelnie kellene ezt a line-t.

{"headTitle":"Női kézilabda BL kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 13:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.83","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"FTC - Metz // FTC +3,5","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Most - Győr // Győr -7,5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom