Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck
megosztom

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Keenan Allen vs. PIT

A Chargers 27 éves elkapója elég brutálisan indította a szezont, hiszen az első három játékhéten 29 elkapásból 404 yardot és 3 TD-t jegyzett. Az elmúlt két meccsén halványabb volt, de a Miami ellen nem kellett szétszaggatnia magát, a Denver ellen pedig kemény védőt kapott a nyakába. A Pittsburgh ellen újra nagy meccse lehet, miután az acélvárosiak pokolian szenvednek a slot elkapók ellen, Allen pedig slotból a liga egyik legveszélyesebb támadója. Igazából ez egy álom matchup a kaliforniaiaknak, amit tavaly keményen ki is használtak, akkor Allen 14 elkapásból 148 yardot ért el. Most is kinézőben van a Los Angeles-i 13-asnak egy 100+ yardos meccs a Pittsburgh ellen. 

2. Austin Hooper vs. ARI

Ez is egy álom matchup támadói oldalról. Nem ez az első alkalom, hogy TE-t overezek az Arizona ellen. A Pintyek tightendek elleni védekezése ugyanis az egyik legtragikusabb a ligában, Hooper pedig egy olyan kaliberű játékos, akivel ezt az Atlanta tökéletesen kihasználhatja. Matt Ryannek olyan elkapók állnak a rendelkezésére, mint Julio Jones és Mohamed Sanu, ám a rutinos irányító mégis Hooper kezeit kereste az idei szezonban a legtöbbször. Adott egy jó matchup és egy olyan játékos, aki a csapatában a legtöbb elkapást és yardot jegyzi. Ehhez képest a bukik messze Hooper idei meccsátlaga (72.5 yard) alá húzták meg a line-t, így nem kérdés, hogy mehetnek a tétek az overre. 

3. Kyler Murray vs. ATL

Az egyik oldalon Hoopernek, a másik oldalon pedig az 1/1-es Kyler Murraynek lehet jó meccs. A Falcons védelme ugyanis igencsak vakon volt az elmúlt hetekben. A pass rush sehogyan sem működik Atlantában, múlt héten még a liga egyik legsebezhetőbbnek számító houstoni támadófalon sem tudtak fogást találni. Nyomás hiányában a secondary is elég kiszolgáltatott, ráadásul ezt az egységet még sérülések is tizedelik. Kliff Kingsbury főedző ezen a meccsen kiélheti magát, hiszen a sok elkapós felállások híve, ami ezúttal hatékonyan működhet, Murraynek pedig kinéz egy újabb 280-300 yardos meccs. 

pinnacle

4. Dalvin Cook vs. PHI

A liga egyik legjobb futója a liga legjobb futás elleni védelmével néz majd farkasszemet. Igazi csemege lesz a minnesotai támadófal és Cook párharca a philadelphiai védőfallal. Én úgy vélem, hogy az Eagles kerülhet ki ebből nyertesen. Cook ugyan pazar számokat hozott az elmúlt hetekben, de ötből négyszer nem éppen elit futás elleni védelemmel találkozott, amikor pedig igen, akkor 14 futásból csak 35 yardra futotta tőle. Az Eagles front 7 pokoli kemény és totálisan megsemmisítik az ellenfél futóit. Cookra tehát szerintem túlzás az a 75.5-ös line, egyébként is működhet a passz, akkor pedig kevésbé lesz főszereplő a minnesotai futó. 

5. JuJu Smith-Schuster vs. LAC

Nincs annál pechesebb dolog, amikor a franchise irányítód után kidől a második számú QB is. Márpedig most ez a helyzet Pittsburgh-ben, Big Ben után Mason Rudolph is a partvonal mellé került. A karmesteri pálcát így a draftolatlan újonc, Devlin Hodges veszi át. Nagy dolgokra nem számíthatunk tőle, kvázi a csapat első számú elkapójára, JuJu Smith-Schusterre sem vár túl fényes meccs. A pittsburghi 19-esre egyébként is hol Casey Hayward, hol pedig Desmond King vigyáz majd, akik mellett nem egyszerű nagy meccset összehozni. 

+1. Jared Cook vs. JAX

A rutinos TE Oaklandből tette át a székhelyét New Orlenasba, ahol egyelőre visszafogottabban használják csak. Nincsenek is így túl erős számai ebben a szezonban és nem gondolom, hogy éppen a Jaguars ellen kezdenék el labdákkal tömni. A JAX ugyanis nem rossz a tightendek levédekezésében, ráadásul az elmúlt két játékhéten a Saints Cook mellett elkezdte egyre jobban használni Josh Hillt is. Tehát hiába az alacsonyabb 32.5-ös line Cookra, én az under felé húzok, hiszen ez még mindig az idei átlaga felett van. 

{"headTitle":"NFL, 6. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Keenan Allen fogadó yardjai 83.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Austin Hooper fogadó yardjai 57.5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kyler Murray passzolt yardjai 251.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Dalvin Cook futott yardjai 75.5 alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"JuJu Smith-Schuster fogadó yardjai 69.5 alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Jared Cook fogadó yardjai 32.5 alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

I. rész: 6-0

II. rész: 2-3-1

III. rész: 2-4

IV. rész: 3-3

Összesítés: 13-10-1


 

megosztom