Férfi kézi BL

Tippek a Szeged és a Veszprém meccsére

megosztom

Mindkét férfi csapatunkra hozható, de közel sem könnyű mérkőzés vár a Bajnokok Ligája hétvégi fordulójában.

Veszprém - Porto

Elég komoly bizonytalanságban tartja mostanában a fogadókat a Veszprém, hiszen hiába övé a világ talán legjobb játékoskerete, a csapat játéka erősen döcög, a váratlan vereségek miatt pedig a hangulat sem éppen ideális. A Porto ellen nyilván nem lehet más a cél, mint a győzelem, csakhogy óriási hiba lenne leírni a portugál csapatot.

A svédek egykori legendája, Markus Andersson irányításával készülő kék-fehérek nagyot fejlődtek az elmúlt egy évben, amit tökéletes jól mutat, hogy az idei kiírásban már legyőzték a Meskov Bresztet és a Kielcét is. Ez komoly fegyvertény, még akkor is, ha mindkét győzelmét hazai környezetben aratta.

Fiatal portugál és kubai játékosok alkotják a keretet, aki atletikusak és gyorsak, az önbizalmuk is a helyén van, ami veszélyes ellenféllé teszi őket.

A Veszprém védekezése egyelőre nem akar összeállni és bizony a támadójáték is erősen döcög, sokszor az az ember érzése, hogy David Davis a bőség zavarában képtelen megtalálni a leghatékonyabb felállásokat.

Ahogy már a hét elején is írtuk, ezen a meccsen a magas 1X2-es szorzók miatt a vendéghendikepekben látjuk a fantáziát, hazai sikerre számolunk, de közel sem kiütéses különbségre.

{"headTitle":"Veszprém - Porto ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém 1-5 góllal nyer","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

Aalborg - Szeged

A MOL-Pick Szegedre sem vár egyszerű feladat, hiszen a dán Aalborg otthonában meg kell majd küzdenie a pontokért. A dánok 3/3-mal állnak a csoportban, önbizalmuk pedig érthetően az egekben, a nyilatkozatok alapján pedig fenik a fogukat egy igazi "nagyvadra". Az Aalborg főként fiatal dán játékosokra épít - kiegészülve olyan rutinos ászokkal, mint Möllgaard vagy Mads Christiansen - a skandináv iskolát játssza, sok futással és hatékony beálló- valamint szélsőjátékkal.

Megijedni azért persze nem kell, hiszen a Szeged nagyon erős, sok szakértőnél a sorozat egyik esélyese, szóval Juan Carlos Pastor csapata fegyelmezett és taktikus játékkal lehozhatja a két pontot. A védekezésen megint komoly hangsúly lesz, de idén egyelőre ezzel nem is volt gondja a Szegednek: a Barcától 28, a PSG-től 30, a Flensburgtól pedig 24 gólt kapott. Az Aalborg nincs egy szinten ezekkel a csapatokkal, így bőven 30 gól alatt tarthatja őket a magyar alakulat. Ebből kifolyólag pedig egy underes tipp következik.

{"headTitle":"Aalborg - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aalborg góljai 27.5 alatt ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom