EURO 2020

Duplázhatunk ezzel a tippel a norvég-spanyolon

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékerek igen jó szorzót kínálnak egy olyan fogadási opcióra, ami már az "odavágón" is zöldült.

A spanyolok gyakorlatilag már páholyban vannak. - Fotó: twitter.com/SeFutbol

Noha lesz ennél jóval kiszámíthatatlanabb mérkőzés is, mégis a szombati Eb-selejtezők közül messze kiemelkedik a Norvégia-Spanyolország ütközet. A hazaiaknak csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény míg a vendégeknek már az iksz is jó lehet.

A norvégok ugyan ezidáig egyszer, a nyitókörben, Spanyolországban kaptak ki a most futó selejtezősorozatban, ám mégis csak kilenc pontjuk van, köszönhetően a rengeteg döntetlennek. A skandinávok ugyanis a két kötelező sikeren - Málta ellen otthon, míg Feröer-szigetek ellen idegenben - túl nem tudtak győzni, a közvetlen vetélytársakkal - Svédország és Románia - remiztek, a csoport toronymagas favoritja ellen pedig veszítettek, ahogy az előbb említettük.

Roppant nehéz feladat vár tehát a hazaiakra szombaton, hiszen bravúr kellene tőlük, hogy nyerjenek. Ugyanakkor Lars Lagerback bizakodhat, hiszen minden kulcsjátékosára számíthat, vagyis Norvégia a legjobbjaival állhat ki a hétvégén.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ami a spanyolokat illeti, a vendégek eddig hatból hatot nyertek, 17 gólt lőttek és mindössze csak hármat kaptak. Ezen gólokat többek közt a norvégoktól, a románoktól és óriási meglepetésre a feröeriektől kapták, vagyis már közel sem bír olyan áthatolhatatlan védelemmel a spanyol armada mint jó pár éve.

A sikerek birtokában, illetve, hogy már nagyon a vége felé járunk a selejtezősorozatnak, Spanyolország vélhetően már a döntetlennel is megelégedne Oslóban. Főleg úgy, hogy Robert Morenónak lesz azért egy-két hiányzója - Aspas, Asensio, Morata, Alcácer, Isco, Azpilicueta és Alba is kimarad.

Mindezek tükrében, illetve annak köszönhetően, hogy a norvégok hazai pályán játszanak, borítékolható, hogy mennek majd előre. Így pedig remek esélyük van arra, hogy gólt szerezzenek, de amilyen gyenge lábakon áll a hazai védelem, a spanyolok is könnyedén betalálhatnak. Vagyis a mindkét csapat szerez gólt opcióra tesszük le voksunkat, amire egyrészt kiváló szorzót kínálnak a bukmékerek, másrészt már az odavágón is ült ez a tipp.

{"headTitle":"Norvégia - Spanyolország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942186] 2019-10-12 20:45:00 Norvégia - Spanyolországx;
megosztom