EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a magyar-azeri Eb-selejtezőre

megosztom

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat Magyarország és így kötelező a győzelem Azerbajdzsán legjobbjai ellen.

Sok babér nem termett számunkra Horvátországban...fotó: MLSZ

varin

Nehéz bármi pozitívat írni egy teljesen vak 90 perc után, amit a srácok Splitben produkáltak. Valahol szomorú, valahol örömteli, hogy két ilyen nagy csalódás után még mindig van esélyünk az Eb-kvalifikációra, ám ehhez vernünk kell az azerieket.

A vendégek eddig mindkét arcukat felvillantották, Szlovákia ellen reménytelenek voltak, Walesben majdnem pontot szereztek, otthon a horvátok ellen pedig talán nem túlzás, hogy győzelmet érdemeltek volna. Mindezek után úgy hiszem, Budapestre sem félve utaznak majd el. A magabiztos magyar győzelem most nem opció, szerintem nagyon megszenvedünk majd az ellenféllel és talán egy második félidős talált góllal nyerünk. De olyan nagyon az X2 sem lepne meg.

Tipp: 1. félidő 1.25 gól alatt @1.75     

 

Tomihmv

Egyre rosszabb passzban van válogatottunk, hiszen a legutóbbi három meccsén kikapott. A Montenegró elleni vereség nem igazán számít, viszont a szlovákok és a horvátoktól elszenvedett már annál inkább. A csütörtöki meccsen ráadásul igen csak tragikusan játszott csapatunk, s noha vasárnap már számíthat Baráthra és Nagyra Rossi, mégis kőkemény meccs vár a mieinkre.

Még akkor is, ha az ellenfelünk az az Azerbajdzsán lesz, amelyet idegenben 3-1-re vertünk júniusban, és ezidáig csak egy pontot szerzett. Azt az egy egységét viszont a legutóbbi játéknapon szerezte, éppen az ellen a horvátok ellen, akik minket pár napja tönkre vertek.

Papíron favoritok vagyunk, de az ilyen kötelezően megnyerendő meccseket hozni a legnehezebb, pláne úgy, hogy az ellenfél totálisan felszabadultan, tét nélkül léphet pályára. Így pedig könnyen benne van a pakliban, hogy a nagy akarásnak végül nyögés lesz a vége, ezért én személy szerint a mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióra teszem le a voksom. Ez a tipp egyrészt remekül fizet, másrészt az odavágón, harmadrészt pedig az azeriek eddigi összes Eb-selejtezős meccsén is ült.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.90    

 

gb1

A horvátok elleni meccs a papírforma szerint alakult és sajnos a szépségtapasz sem jött össze, amit vártam. Az öltözői hangulat aligha lehet rózsás, főleg, hogy zsinórban három meccset veszítettünk el, de emellett is akadnak baljós előjelek bőven.

Ettől függetlenül persze csak a győzelem, ami elfogadható az azeriek ellen, akik viszont többször bizonyították, hogy nem szabad őket leírni. Érdekes, hogy a válogatottunk legutóbb 10 meccsel korábban játszott döntetlent, hát nagyon reméljük, hogy ez a széria nem vasárnap szakad meg. Ahogy az sem, hogy eddig rendre vertük kaukázusi ellenfelünket. Mindenesetre nem hiszem, hogy felszabadult örömfocit produkálnak majd fiaink, így inkább az underre voksolok, ez az ázsiai hendikep pedig csak akkor úszik, ha legalább négy találat esik a meccsen.

  • Tipp: 3 gól alatt (ÁH) @1.79   
     

mr.blonde

A változatosság kedvéért én a gólszerzős piacokon néztem szét, mert valakinek gólokat kell szereznie, ha meg akarjuk nyerni ezt a meccset. A horvátok elleni produkció alapján nem igazán lehet senkit kiemelni, viszont megfordítva a dolgot, néhány játékost ki lehet húzni a potentátok közül.

A bukiknál például Németh Krisztián az egyik legnagyobb favorit a gólszerzésre, miközben aligha lesz kezdő vasárnap. Szalai kettes szorzójában semmi érték nincs, mint ahogy Varga és Feczesin 2.05-jében sem.

Dzsudzsák Balázs 2.50-ért rakható, de nála én most egy tizenegyest vagy egy szabadrúgást tudok elképzelni maximum.

Sallai Roland 2.70-es oddsa viszont már közelít a tetszetőshöz, ő földön talán ennek a csapatnak a legveszélyesebb játékosa.

Szögletek és pontrúgások is a fegyvereink lehetnek, főleg, ha a támadójáték ezúttal is döcögne. A horvátok ellen Orbannak megint megvolt a maga lehetősége, nem sokkal stukkolt a kapu mellé, így a selejtezőben már két gólnál járó centerhalf 4.35-ös szorzója egy kis apróval megnézhető nálam.

  • Tipp: Dzsudzsák Balázs nem szerez gólt @ 1.45    

 

  • Tipp:Gólszerző - Willi Orban @ 4.35  

Te mire fogadsz a magyar-azeri Eb-selejtezőn?

 

 

 

 

[2942210] 2019-10-13 18:00:00 Magyarország - Azerbajdzsánx;
megosztom