Sportfogadás

Kosár- és kézilabdára fogadunk - hétvégi magyar tippek

megosztom

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A Körmend a Szolnokot fogadja szombaton. - Fotó: facebook.com/EgisKormendOfficial

Szombaton rengeteg magyar vonatkozású kézi-, illetve kosárlabda mérkőzés kerül terítékre, így a hétvége első napjára egy kombit dobtunk össze, melyben a Körmend-Szolnok és a Dunaújváros-Mosonmagyaróvár találkozók szerepelnek.

Kezdjük az előbbivel. A Körmend-Szolnok csata papíron mindig rangadónak számít, azonban a tavalyi vasi eredmények - a Körmend 32 és 20 ponttal (!) verte otthon az Olajt -, illetve a felek szezonkezdése azt mondatja velünk, hogy ezt a meccset a hazai alakulat nyeri meg.

A Körmend ugyanis az első körben az újonc OSE-t intézte el 21 ponttal hazai pályán, majd rangadót tudott nyerni Sopronban négy egységgel. Ezzel szemben a Szolnok 20 ponttal (!) kapott ki hazai pályán a nyitókörben az Albától, majd 14-gyel nyomta le a Jászberényt otthon.

A hazaiak a tavalyi ezüstérmes csapatuknál erősebb garnitúrával rendelkeznek, míg a szolnokiak jelentősen átalakultak, minden téren, talán ennek is tudható be, hogy a vendégek a komolyabb meccsükön nagyon kikaptak. Márpedig ez az ütközet még nehezebb lesz az Olajnak, mint az első fordulóbeli volt, így pedig véleményünk szerint ezúttal is alulmaradhat, avagy a körmendiekre fogadunk szombaton.

bet365

A kombink másik meccse a Dunaújváros-Mosonmagyaróvár női kézilabda mérkőzés. A hazaiak eddig három pontot szereztek, ami maximum eggyel lehetne több, hiszen a Ferencváros és az Érd ellen kalkulálva volt a vereség. Az MTK elleni idegenbeli remiből többet is ki lehetett volna hozni, igaz, ha a meccs alakulását nézzük, már az iksz sem rossz eredmény.

A vendégeknek eggyel kevesebb pontjuk van, de nekik is lehetne több, hiszen a Vác és az Alba Fehérvárral is szoros meccset játszottak, ám az utolsó 10 percre elkészültek erejükkel.

A Dunaújváros minőségibb csapatnak számít, mint a Mosonmagyaróvár, ráadásul hazai pályán játszhat, ami döntő tényező ezen a szinten. Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a DKKA eddig mindig lenyomta hazai pályán a Móvárt, akkor nem is fogadhatunk másra ezen a találkozón, mint egyesre, ráadásul igen jó oddson, kétesélyben (döntetlen esetén a tét visszajár).

{"headTitle":"Hétvégi magyar kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-12 14:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.89","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/gp","events":[{"eventTitle":"Körmend - Szolnok // Körmend","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dunaújváros - Mosonmagyaróvár // Dunaújváros DNB","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom