EURO 2020

Nem szégyelljük, hogy a románokra fogadunk!

  • Tomihmv
megosztom

Kötelező győzelem előtt Románia, keleti szomszédunk ugyanis Feröer-szigetekre látogat szombat délután.

Kötelező győzelem előtt a románok. - Fotó: twitter.com/hai_romania

Szombaton az F-csoportban a norvég-spanyol - később beharangozóval jelentkezünk arról a meccsről is - mellett két igen egyértelmű mérkőzést, nevezetesen a Málta-Svédország és a Feröer-szigetek-Románia ütközeteket rendezik meg, mi pedig az utóbbira fogadunk.

A feröeriek annak rendje és módja szerint hatból hat vereséggel állnak, három rúgott és 20 kapott góllal a csoport utolsó helyét foglalják el, úgy, hogy még Máltától is sikerült kikapniuk a nyitókörben. A gárda célja nem más, minthogy végül valahogy elkerülje az utolsó helyet, amire csak akkor kerülhet sor, ha a jövő keddi meccset behúzza hazai pályán Málta ellen.

És ez most, hogy jön ide? Nos, úgy, hogy borítékolható, hogy a hazaiak a szombati ütközetet félig-meddig elengedik, hiszen a románok ellen szinte biztosra vehető a vereségük, mivel eddig mind a hét alkalommal rendre kikaptak tőlük, legutóbb márciusban, idegenben 4-1-re. Így pedig felesleges komoly erőket mozgósítani erre a mérkőzésre, ha a keddi jóval fontosabb, pláne úgy, hogy Lars Olsen mester több rutinos játékosát is kénytelen nélkülözni, vagyis tényleg a románok a toronymagas favoritok.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Pláne úgy, hogy a vendégek legnagyobb ellenlábasa, Svédország, borítékolható, hogy legyőzi Máltát, vagyis, ha nem akarnak jobban leszakadni, és szeretnék, hogy az elkövetkezendő román-norvégnak és a román-svédnek legyen tétje, akkor nyerniük kell. 

Ugyan Romániából Pantilimon, Moti, Tamás, Grozav, Chipciu vagy Maxim is hiányzik, mégis Cosmin Contra szövetségi kapitány, ha akarja, ugyanazt a kezdőt fel tudja rakni, mint a spanyolok ellen, pedig akkor ezek a játékosok még a keretben voltak.

A románok tehát a lehetőségeikhez mérten a legjobb csapatukkal utaznak északra, ahonnan az előjelek alapján magabiztosan hozhatják el a három pontot. A különbség pedig akár többgólos is lehet, figyelembe véve az eddigieket, illetve azt, hogy a csoportban a nagyok legalább kettővel rendre nyerni tudtak Feröer-szigeteken.

{"headTitle":"Feröer-szigetek - Románia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Románia -1,5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942184] 2019-10-12 18:00:00 Feröer-szigetek - Romániax;
megosztom