Sportfogadás

Elemében az Unibet, magyar tippekre most itt fogadj

megosztom

3000 forintos ingyenes fogadást ír jóvá az iroda, ha fogadsz a hétvége kiemelt magyar eseményeire.

Jó esély van egy 4/4-re

A kézilabda Bajnokok Ligája női és férfi ága is folytatódik a hétvégén, vasárnap pedig mind a négy magyar csapat pályára lép.

A hölgyeknél a Fradira vár keményebb feladat, hiszen Elek Gábor lányai a tavalyi kiírás 4. helyezettjét, a francia Metz gárdáját fogadják. A címvédő Győr ezzel szemben a BL-újonc cseh bajnokhoz látogat, ahol csak az is az lehet a kérdés, hogy mekkora hendikepet tesz közé az ETO.

A férfiaknál a Szeged a dán Aalborg otthonába vizitál, míg a Veszprém a Portót látja vendégül. Mindkét magyar együttes favorit a bukmékereknél, de könnyű 60 percre egyik csapat sem számíthat.

Az     a kézilabda elkötelezett támogatója, így ezen a hétvégén megéri náluk fogadni, hiszen ha legalább 3000 forintért fogadsz bármilyen kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre, akkor 3000 Ft értékű, szabadon felhasználható ingyenes élő fogadást kapsz cserébe!

 

Hogyan működik?

  • Iratkozz fel a promócióra.
  • Fogadj legalább 3000 Ft értékben a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseire előzetesen. Minimum odds: 1.40.
  • A 3000 Ft ingyenes élő fogadást 2019. október 15-én 19:00-ig írják jóvá.

 

Kötelező a győzelem

A csalódást keltő horvátországi 3-0-s vereség után vasárnap Azerbajdzsán ellen javíthat a magyar válogatott. Mivel Wales döntetlent játszott a szlovákokkal, ezért még mindig van esélye a nemzeti tizenegynek arra, hogy kiharcolja az Európa-bajnoki szereplést. Ehhez viszont mindenképp nyerni kell az azeriek elleni hazai meccsen.

Az Unibet itt is akciót hirdet: ha most legalább 3000 forintért kötsz előzetes fogadást a Magyarország – Azerbajdzsán Eb-selejtezőre, akkor 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást adnak melyet később szabadon felhasználhatsz.

 

Hogyan működik?

  • A részvételhez fel kell iratkozni.
  • Fogadj előzetesen a Magyarország - Azerbajdzsán mérkőzésre minimum 3000 Ft értékben.
  • A minumum odds: 1.40.
  • A 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadásod október 15-én 19:00-ig jóváírjuk számládon, melyet szabadon felhasználhatsz.

Ha még nincs Unibet-számlád, itt az alkalom, hogy készíts egyet. Az egyik legszélesebb fogadási kínálat, magyar nyelvű felület és akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónusz is vár rád! 

unibet
megosztom