EURO 2020

Maradt is esélyünk, meg nem is - szorzók a továbbjutásra

  • mr.blonde
megosztom

Bár a szlovákok remije miatt viszonylag kedvező helyzetben várjuk a folytatást, a továbbjutás innentől kezdve a csoda kategória lenne.

Fájdalmasan sima vereséget szenvedett csütörtökön a magyar válogatott Splitben, a horvátok 3-0-s sikere pedig azt jelenti, hogy csak abban az esetben álmodozhatunk a továbbjutásról, amennyiben a maradék két meccsünkön hat pontot szerzünk.

Vasárnap este Azerbajdzsán következik hazai pályán, majd november közepén Wales jön idegenben.
280443

A tabellán is látható, hogy Horvátország a célegyenesbe ért, ha vasárnap legyőzi Walest, akkor az utolsó fordulóban rendezendő szlovákok elleni hazai tulajdonképpen már tét nélküli lesz a számukra. Modricék formáját sok kritika érte, de azért kezdik összekapni magukat, a szlovákoknak négyet, nekünk hármat gurítottak, így Cardfifban is favoritok lesznek.

Gulácsi volt a legjobbunk Splitben / mlsz.hu

A csoport második helyén álló szlovákok pihennek, vagyis ha legyőzzük Azerbajdzsánt, akkor az utolsó etapra továbbjutó helyről fordulhatunk. Hamsíkéknak is van még egy hazai meccsük az azeriekkel, és még egy meccsük idegenben a horvátokkal.

Bár jelen állás szerint magyar-szlovák versenynek tűnik a második hely, valójában Wales van pozícióban. Ryan Giggs csapata úgy áll hét ponttal, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, kétszer játszik még odahaza, ellenünk és a horvátok ellen és még utazik Azerbajdzsánba. Ha a három meccsen összekapar hét pontot, akkor 14 egységgel zárhatja a selejtezőt, ami pedig továbbjutást érhet, ha Szlovákia nem szerez négynél több pontot a továbbiakban.

Összességében még nagyon bonyolultnak tűnik a helyzet, hiszen minden eredmény összefügg minden eshetőséggel.

Az biztos, hogy a fogadóirodák elkönyvelték a horvátok csoportgyőzelmét, a továbbjutásra kínált szorzók alapján pedig Wales, Szlovákia, Magyarország a sorrend.

Szerinted mennyi esélyünk maradt az 1-2. hely megszerzésére?

 

 

 

{"headTitle":"E-csoport - TOP2-es helyezésre oddsok ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország","odds":"1.02","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wales","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom