EURO 2020

Favoritok vagyunk, de emelkedik az azeri szorzónk

megosztom

Vasárnap Azerbajdzsán következik a selejtezőben. Ha nem nyerünk, akkor nincs tovább mit számolgatni.

Fotó: mlsz.hu

A Horvátországban elszenvedett 3-0-s vereség ellenére a magyar válogatottnak még megmaradt az esélye az Európa-bajnoki részvétel kiharcolására, aminek elsősorban az az oka, hogy Wales pontot tudott szerezni Szlovákia vendégeként.

A magyar válogatott számára akkor van tétje az utolsó, novemberi mérkőzésnek, ha vasárnap a Groupama Arénában legyőzi a csoport outsiderének tartott Azerbajdzsánt.

280443

Azerbajdzsán ellen még soha nem kaptunk ki, sőt, még pontot sem veszítettünk ellenük, legutóbb június 8-án Bakuban 3-1-re vertük őket idegenben. Papíron jobbak vagyunk náluk, de a horvátok azeri döntetlenje azért megmutatta, hogy nem szabad őket lebecsülni.

Súlyos vereség után játszunk, ráadásul a hangulat is szokatlan lesz a "Grupiban', hiszen a 15 ezer 14 éven aluli gyermek nézi majd a meccset.

A fogadóirodáknál ennek ellenére egyértelműen a magyar válogatott az esélyes, átlagosan 1.30-as szorzó körül fogadhatunk a mieink győzelmére, míg az azeriek sikere 11-szeres pénzzel is kecsegtethet. A kétgólos hazai siker 1.90 körüli oddson pakolható.

Te mire fogadsz a vasárnapi meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Magyarország - Azerbajdzsán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"1.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Azerbajdzsán","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[2942210] 2019-10-13 18:00:00 Magyarország - Azerbajdzsánx;
megosztom