Tipp

20 rongyból 75 ütheti a markod, ráadásul rizikómentesen - beszállsz?

  • Cesc18
megosztom

Szombaton a 113. Giro di Lombardia zárja az idei egynapos World Tour-versenyek sorát.

A lehulló falevelek versenyeként is emlegetett klasszikust 1905-ben hívtak életre és része az öt monumentumnak. Ez az egyik legkeményebb egynapos a szezonban, ugyanis a 243 km-es táv alatt hosszú és meredek hegyeket kell leküzdeniük, továbbá így ősszel a lombardiai időjárás is tartogat meglepetéseket. 

Ami az esélyeket illeti, a legtöbb elemző az idei Tour de France-győztes Egan Bernal és a Vuelta-bajnok Primoz Roglic csatájára számít. Zseniális "meccsnek" ígérkezik ez a két friss Grand Tour-győztes között, hiszen az elmúlt napokban mindkettejüknek sikerült versenyt nyerniük Olaszországban, tehát nagyszerű formának örvendenek még így a szezon végén is. 

Roglic bombaformában várja az év utolsó nagy versenyét. - Fotó: Twitter

Különösen Roglic múlt szombati sikere volt lenyűgöző a 102. Giro dell'Emilián, hiszen Bolognában az utolsó emelkedőn éppen azokat a vetélytársait oktatta le, akikkel most is farkasszemet néz majd. Ott volt akkor a mezőnyben Bernal is, aki csak rövid ideig tudta tartani a lépést a szlovénnel. 

Roglic pár nappal később a Tre Valli Varesine egynaposon sem talált legyőzőre, pedig akkor is elég kemény mezőny gyűlt össze. Ezek után nem csoda, hogy a Lombardia első számú favoritja, hiszen az útvonal tökéletesen passzol a stílusának. Erős, jó a meredek emelkedőkön és ha meglép a többiektől, akkor lehetetlenség utolérni. 

Nem is biztos, hogy Bernal lesz a legnagyobb kihívója. A kolumbiai ugyanis azt a Gran Piemontét húzta be, ahol azért szerényebb mezőny volt, míg a Milano-Torinón és az említett Giro dell'Emilián a top 5-be sem tudott kerülni. Szó se róla, egyáltalán nincs rossz formában, de az elmúlt napokban látottak alapján nem biztos, hogy most benne van az a plusz, ami egy ilyen klasszikus megnyeréséhez szükséges. 
 


Roglic mellett borzasztó erős formát mutatott az elmúlt napokban Michael Woods is, aki a Milano-Torinón rázott le mindenkit és húzta be a győzelmet, míg a Giro dell'Emilián a szlovén mögött a második legerősebb volt. A kanadainál a forma adott, kérdés, hogy az útvonal mennyire fekszik majd Woodsnak, ugyanis a legendás Madonna del Ghisallo és a Colma di Sormano egymás utáni megmászása akár sok is lehet neki. 

Mi most csak három nevet említettünk, de bőven akadnak még a mezőnyben, akik esélyesek a győzelemre. Ugyanakkor ez az a verseny, amit nem éri meg túlagyalni. Roglic egész szezonja annyira varázslatos, hogy érdemes neki bizalmat szavazni a Lombardián is. 

És, hogy miért legyen a tétünk 20.000 HUF? Mert a     éppen ekkora kockázatmentes fogadást ad az új ügyfeleinek.

Ezt a tippet tehát most rizikómentesen játszhatod meg partnerirodánknál, ami elég jó befektetés, hiszen Roglic győzelme 3.75-szörös pénzt hozhat. 

Itt tudsz regisztrálni a BetClic-re, ha pedig többet szeretnél megtudni erről a bukiról, akkor olvasd el a részletes irodabemutatónkat.

{"headTitle":"Lombardia 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-12 10:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győztes: Primoz Roglic","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

 

megosztom