Darts

Egy fogadásunk van csütörtökre, de az 2.75-szörös pénzt hozhat - napi tippek a WGP-re!

  • Cesc18
megosztom

Csütörtökön a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Dublinban.

Az első két kör rendesen megrostálta a kiemeltek táborát, hiszen a top 8-ból egyedüliként Michael van Gerwen van már csak versenyben. Három olyan mérkőzés is lesz tehát, amikor két nem kiemelt feszül majd egymásnak. Nagy sansz ez sokak számára egy kiemelkedő eredmény elérésre, ez pedig igen izgalmassá teszi a végjátékot. 

World Grand Prix, 5. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Ian White - Chris Dobey 1.55 2.55
21:00 Dave Chisnall - Nathan Aspinall 1.88 2.00
22:00 Michael van Gerwen - Mervyn King 1.16 5.75
23:00 Glen Durrant - Jermaine Wattimena 1.45 2.85

>>> A BetClic-nél 20.000 HUF ingyenes fogadás vár rád. Részletekért kattints ide <<<


Az est Ian White és Chris Dobey ütközetével indul, ami kapásból egy nagyon szoros meccsnek ígérkezik. Eddig ugyanis mindketten remek teljesítményt nyújtottak a tornán és ha ezt tudják hozni a folytatásban is, akkor aligha látunk egyoldalú mérkőzést.

Dobey pályafutása első negyeddöntőjére készül a World Grand Prix-n. - Fotó: PDC

Dobey sokat készült első World Grand Prix-jára és ez jól ki is jön a játékán, hiszen az egyik leghatékonyabb a dupláknál. Ugye a torna különlegessége, hogy nem csak a kiszállónál, de a beszállónál is duplát kell dobni, így aki ebben magabiztos, az biztosan meccsben lesz az ellenfelével. 

A 29 éves angol a tornán eddig 25 leget játszott és ebből 17 (!) alkalommal első dobására be tudott szállni és mindössze kétszer fordult elő vele, hogy a három nyila nem volt elegendő. 

Nem csoda, hogy Dobey ilyen hatékony beszállózással a két meccsén csak egy szettet veszített el. Természetesen ehhez tartozik a részéről egy erős kiszállózás is, Gary Anderson ellen ott jött ki a különbség igazán, hiszen amíg egykori mestere csak 20%-ban dobta meg a kiszállót, addig Dobey-nak minden második nyila ült. 

Ami White-ot illeti, nála is egy nagyon hatékony be- és kiszállózásról beszélhetünk. Michael Smith ellen mindkettőnél 40% felett hozta, erre pedig bőven lehet alapozni. 

Nagyon nem érdemtelenül jutottak tehát el idáig és ha ezt a formájukat megőrzik, akkor nüanszok dönthetnek a továbbjutó kilétéről. Éppen ezért mi egy bevállalósabb tippel próbálkozunk és 2.75-ért behúzzuk ezt a meccset 4.5 szett fölé. 

{"headTitle":"Ian White - Chris Dobey","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.5 szett felett","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ami a többi negyeddöntőt illeti, Dave Chisnall és Nathan Aspinall meccsén totál 50-50-re hozták ki az esélyeket a bukik. Mi inkább utóbbi felé húzunk, Chisnall ugyanis hiába nyert 3-0-ra, nem lehet azt mondani, hogy lemosta volna a színpadról Stephen Buntingot, sokkal inkább angol honfitársa játszott borzasztó gyengén. Így azonban, hogy azonos oddsot kaptak, nem szívesen nyúlnánk bele ebbe a meccsbe, mert a tömeget jól szórja Chisnall és ha mellé tesz egy jó be- és kiszállót, akkor nehéz dolga lesz Aspinallnak. 

Papíron Michael van Gerwen és Mervyn King összecsapása a legegyértelműbb, de ahogyan már a korábbi napokban többször megénekeltük, azért a rutinos angolt soha nem lehet leírni, különösen nem a World Grand Prix-n, aminek formátuma nagyon kedvez a játékának. Ettől függetlenül komoly meglepetés lenne, ha King kiütné a világelső hollandot. 

Az utolsó negyeddöntőben Glen Durrant és Jermaine Wattimena feszül egymásnak. Tegnap Wattimena keresztbe húzta a számításainkat azzal, hogy kiütötte Peter Wrightot, de ma ismét inkább ellene mennénk. Durrant ugyanis kiváló formát mutat a tornán és egy igen magas színvonalú meccsen tudta búcsúztatni Rob Cross-t. 

betclic
megosztom