Sportfogadás

Rekord tippszám a horvát-magyarra - a legjobbak is tippeltek!

megosztom

Rengetegen találtak értéket a magyar válogatott horvátországi vendégjátékában.

Holnap este sorsdöntő mérkőzést játszik a magyar válogatott Splitben, ha Marco Rossi csapata pontot tud szerezni a vb-ezüstérmes ellen, bőven marad esély a 2020-es Eb-részvételre. Az esélyeink alacsonyak, optimizmusra nincs különösebb ok, de fogadási szempontból attól még bőségesen tartogathat értéket ez a mérkőzés.

Fotó: Archív

Látszólag a Logibet tippmestereit is megihlette a csütörtök esti 90 perc, hiszen körülbelül 30 órával a kezdő sípszó előtt már 20 tipp is található a profi tippadó oldalon a magyarok meccsére. Publikált ötletet több senior, illetve Karlsson személyében egy master tippmester is, így aki meg akarja nézni, hogy mi a tuti Tomihmv, napi2tutitipp, didelphis vagy kevin191 szerint, az mindössze egyetlen előfizetéssel megteheti ezt.

Garantált nyeremény a horvát-magyarra!
Tippelj helyesen és máris megduplázhatod indulótőkédet az Unibeten. Részletek itt!

A 20 tipp emlékezetünk szerint már most is rekord, de a következő órákban várhatóan még több ötlet érkezik majd a Logibetre, hiszen ahogy közeledik a mérkőzés és nyílnak az újabb piacok, úgy ihletődnek meg a tipsterek is.

Ha a profik legjobb tippjeivel akarsz nyerni, nincs más dolgod, mint csatlakozni a Logibet rendszeréhez havi 19.99€-ért. És ha még nem értesültél volna a remek hírről, most szólunk:

Ha előfizetsz a Logibeten, ingyenesen jár mellé a hamarosan előfizetéses modellben működő élő tippadás is.

Részleteket az alábbi cikkben találhatsz.

[2942208] 2019-10-10 20:45:00 Horvátország - Magyarországx;
megosztom