Darts

Hollandokat veretünk dupla profitért - napi tippek a WGP-re!

  • Cesc18
megosztom

A szerdai játéknap menüjéből Nathan Aspinallt és Peter Wrightot szemeltük ki magunknak.

Szerdán az alsó ágon is fény derül a negyeddöntős párosításokra és fogadás szempontjából egy a tegnapihoz hasonló "biztonsági" duplát próbálunk összeállítani. Lássuk!

World Grand Prix, 4. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Danny Noppert - Nathan Aspinall 2.65 1.52
21:00 Dave Chisnall - Stephen Bunting 1.45 2.85
22:00 Rob Cross - Glen Durrant 1.78 2.10
23:00 Peter Wright - Jermaine Wattimena 1.30 3.60

>>> A BetClic-nél 20.000 HUF ingyenes fogadás vár rád. Részletekért kattints ide <<<


Az első kiszemeltünk az a Nathan Aspinall, akitől újoncként az egyik legmeggyőzőbb játékot láthattuk az első körben. Noha nagy nyomást nem helyezett rá Vincent van der Voort, de ez semmit nem von le az angol érdemeiből, aki végig koncentrált tudott maradni és összességében igen impozáns számokkal zárta a meccset. 

Gyakorlatilag most már kijelenthetjük, hogy Aspinall a nagy tornák mestere. Emlékezetes volt az előző világbajnokságon a menetelése az elődöntőig, majd behúzta a UK Opent és a US Darts Masterst, míg a World Matchplayen ugyan az első körben búcsúzott, de egy borzasztó magas szintű játékkal lehetett csak legyőzni. 
 


Aspinall ellenfele a legjobb 16 között Danny Noppert lesz, akit tavaly is láthattunk a World Grand Prix-n. Egy éve nem túl erős játékkal debütált és az az igazság, hogy sokkal most sem volt meggyőzőbb, ám ezúttal elegendőnek bizonyult a 80 alatti átlag a továbbjutáshoz, miután Daryl Gurney elég pocsék napot fogott ki.

A két játékos közül egyértelműen az angol felé húzunk. Nem csak azért, mert sokkal jobban játszott az első körben, hanem mert Aspinall tényleg az a játékos, akiből a nagyszínpad a legjobbját hozza ki, míg Noppert ezt a PDC-s karrierjében nem igazán bizonyította még. 

Wright egy éve a döntőig masírozott Dublinban. - Fotó: PDC

Aspinall mellett a tavalyi döntős Peter Wrightnak szavazunk még bizalmat, aki éppen annyit hozott ki magából Max Hopp ellen, ami a győzelemhez kellett. Könnyen lehet, hogy a skótnak a következő meccsén, Jermaine Wattimena ellen sem kell szétszaggatnia magát. 

Noha a holland a PDC mezőny egyik legveszélyesebb játékosává nőtte ki magát, ám a World Grand Prix dupla be- és kiszállós formátuma nem igazán a gyorstüzelésű játékosoknak fekszik, ráadásul Wright sem tartozik Wattimena kedvenc ellenfelei közé. 

Egy éve ugyanígy a 16 között találkoztak és akkor "Snakebite" sima 3-0-lal lépte le a holland kihívóját. Ha ez a mostani ütközetük nem is lesz ennyire egyoldalú, de meglepő lenne, ha Wattimena borítani tudná a papírformát.

{"headTitle":"World Grand Prix","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:00","footerTitle":"Játszd meg ezt a két tippet kombiban 1.98-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"Aspinall jut tovább","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Wright jut tovább","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
betclic
megosztom