Magyar foci

Gólszámos tippünk van U19-eseink fontos nyitómeccsére

megosztom

Grúzia ellen kezdi meg Eb-selejtezős szereplését az U19-es válogatott. Végeredmény helyett gólokra fogadnánk.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a Bene Ferenc vezette magyar U19-es válogatott a grúz, a horvát és a kazah válogatott ellen lép pályára a következő egy hétben a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán. A csoport első két helyezettje biztosan továbbjut a tavaszi elitkörbe, valamint az összes csoport két legjobb harmadikja is biztosítja a helyét az Eb-t megelőző utolsó selejtező fordulóba. A 2001-es születésű játékosokból álló magyar válogatott az elmúlt egy évben remek eredményeket ért el: tíz nemzetközi felkészülési mérkőzéséből hetet megnyert és csak egyet veszített el, emlékezetes az olaszok 4-0-s és a svédek 6-0-s legyőzése.

Az Eb-selejtező programja
Október 9., szerda
Horvátország-Kazahsztán, 14.00, Gyirmót, Alcufer-stadion
Magyarország-Georgia, 18.00, Győr, ETO Park
 
Október 12., szombat
Georgia-Kazahsztán, 14.00, Gyirmót, Alcufer-stadion
Horvátország-Magyarország, 20.00 Győr, ETO Park
 
Október 15., kedd
Kazahsztán-Magyarország, 20.00 Gyirmót, Alcufer-stadion
Georgia-Horvátország, 20.00 Győr, ETO Park

Elsőként, szerdán 18.00 órakor, az ETO Parkban az a grúz válogatott lesz az ellenfelünk, amelynek keretében két olyan labdarúgó is helyet kapott, akik már a felnőtt válogatottban is bemutatkoztak, és alapemberei az orosz bajnokságban szereplő Rubin Kazany együttesének. Ez is mutatja, hogy szerdai riválisunk joggal pályázik az egyik továbbjutó helyre.

>>A magyar válogatott keretét itt találod meg<<

"A legfontosabb cél természetesen a továbbjutás kivívása, de tudjuk jól, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a tornán. Az elmúlt másfél évben sok tapasztalatot szerzett nemzetközi mérkőzéseken ez a korosztály, és az eredményességünkre is büszkék lehetünk, az olaszok, a svájciak, a svédek legyőzésével megmutattuk, hogy egyetlen riválissal szemben sem lehet félnivalónk. Nehéz csoportba kerültünk, a horvátok minden korosztályban Európa legjobbjai közé tartoznak, első ellenfelünk, a grúz válogatott pedig olyan játékosokkal érkezett, akik már komoly felnőtt klubokban bizonyítottak, van köztük, aki bemutatkozott az A-válogatottban is. A legfontosabb, hogy egységesen, az elmúlt időszakban lefektetett alapelvek mentén, bátran futballozzunk, ne térjünk le arról az útról, amin az elmúlt időszakban elindultunk" – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Bene Ferenc.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy a szövetségi kapitány szavaiból is leszűrhető, egy kellemetlen és komoly játékerőt képviselő csapat lesz majd az ellenfél. Ez a háromesélyes szorzókból is látható, hiszen hiába 'jobb' név a magyar csapat, a győzelmére 1.50-es szorzó felett tudunk fogadni - és az oddsunk emelkedik.

Bár bízunk benne, hogy a magyar csapat hazai pályán képes lesz legyőzni az ellenfelet, inkább egy küzdelmes, mintsem látványos találkozóra számítunk.

A gólok számára kiírt határt ehhez képest magasnak találjuk, hiszen az U19-es korosztályhoz mérten szabták meg a bukik a line-okat. Viszont ez egy tétmeccs lesz, két hasonló erejű csapat randevúja, így szerintünk kevés esély van rá, hogy 4 vagy annál több találat szülessen.

{"headTitle":"Magyarország U19 - Grúzia U19","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.25 alatt","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
borítókép: mlsz.hu
megosztom