EURO 2020

Lovrencsics-lap? Orban-gól? Nagyot szakíthatsz a spéci tippekkel

megosztom

Hiányzik a fél középpályánk és lyukas a védelem is, csatáraink pedig nem nagyon lövögetik a gólokat. Speciális fogadások a horvát-magyar selejtezőre.

Dzsudzsák Balázs gólja komoly kasszát fizet / mlsz.hu

Gólszerzők

Az biztos, hogy a magyar csapatnak abban az esetben lehetnek valós (?) esélyei az Európa-bajnoki szereplésre, ha csütörtökön sikerül pontot vagy pontokat szereznie Splitben. Ehhez viszont kellenének a gólok - de legalább egy - is, viszont a hét selejtezőben szerzett gólunkból Pátkai és Szoboszlai révén három eleve hiányozni fog a pályáról, így más játékosoknak kellene valamit villantania.

Az első számú csatár Szalai Ádám egy gólnál tart a selejtezőben, de azt is még márciusban szerezte és azóta klubszinten sem igazán megy neki a góllövés, augusztus 10. óta nem tudott a kapuba találni. Ettől persze még neki a legkisebb a szorzója a gólszerzős piacokon.

Nagy kérdés, hogy Marco Rossi milyen összeállításban küldi majd pályára a csapatot és persze az sem világos, hogy milyen összetételben. Sallai Rolandot és Dzsudzsák Balázst mi a kezdőbe tippeljük, mégis olyan játékosok állnak előttük a rangsorban, akik nem tartoznak az alapcsapathoz (Varga, Németh, Feczesin). Éppen ezért ezekre a játékosokra első körben nem is nagyon tennénk pénzt.

Ha a szlovák meccshez hasonlóan akcióból nem tudunk betalálni, akkor a pontrúgások jelenthetnek még esélyt. A szabadrúgásokat Szoboszlai távollétében Dzsudzsák végezheti el, a szögleteknél pedig a két belső védő, Orban és Kádár is veszélyt jelenthet. A lipcsei védő már két gólt is szerzett a sorozatban, most 11,50-es oddson fogadható az Unibeten.

{"headTitle":"Horvátország - Magyarország - Gólszerzők (magyar)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám ","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Varga Roland","odds":"5.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dzsudzsák Balázs","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Filip Holander ","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sallai Roland","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Willi Orban","odds":"11.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kádár Tamás","odds":"30","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Lapot kap

Érdemes lehet bizony a lapok piacain is szétnézni. A találkozót majd az olasz Daniele Orsato vezeti, akiről annyit érdemes tudni, hogy nem szokott fukarkodni a lapokkal. A 43 éves sípmesternek viszonylag kevés a nemzetközi tapasztalata - válogatott szinten mindenképp - de az olasz bajnokságokban hozza a déli mentalitást.

Az sejthető, hogy a magyar csapat komoly nyomás alatt játszik majd és a spliti közönség sem lesz túlságosan barátságos a mieinkkel. A védőink közül elsősorban a szélsőink lehetnek leginkább játékban, így Lovrencsics négyszeres szorzója például pofásnak tűnik.

Kádár Tamás posztja egyelőre nem világos, hiszen Baráth Botond eltiltása miatt egyelőre csak saccoljuk, hogy hol számít rá Rossi mester, a Dinamo Kijev légiósának sárgája 3,50-as szorzót fizet. Jó tippnek gondoljuk Lang Ádám lapozgatását is, de csak abban az esetben, ha bekerül a kezdőbe.

Te mire fogadnál ezen lehetőségek közül?

 

 

 

 

{"headTitle":"Játékos lapok ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kádár Tamás ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lang Ádám","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lovrencsics Gergő","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Willi Orban","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom