Tenisz

Dupla pénzért remek befektetés ez a tipp

  • Cesc18
megosztom

Jó esély mutatkozik arra, hogy Hubert Hurkacz és Stefanos Tsitsipas mérkőzésén látunk legalább egy tie-breakes szettet.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Sanghajban, a kiszemelt mérkőzésünkön pedig két Next Gen-sztár, Hubert Hurkacz és Stefanos Tsitsipas méri össze az erejét.

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 08:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hurkacz jut tovább","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tsitsipas jut tovább","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
A két játékos tökéletesen ismeri egymást, hiszen az elmúlt szűk egy évben ez már a hatodik (!) randevújuk lesz. 

Ami a korábbi összecsapásaikat illeti, komoly Tsitsipas-fölény mutatkozik, hiszen az öt eddigi meccsükből négyet megnyert. Érthető tehát, hogy a bukmékerek a top 10-es görögöt favorizálják. Ettől függetlenül Hurkaczot nagy hiba lenne leírni, különösen ezen a gyors sanghaji borításon. 

Hurkacz jó formát mutat Sanghajban. - Fotó: ATP

A lengyel srác a US Open óta Metzben és Tokióban is sima vereségekbe nézett bele, a héten viszont jó formát mutat és szettveszteség nélkül pipálta ki a veszélyes kínai Zhizhen Zhangot és a 9. kiemelt Gael Monfilst is. 

Hurkacz hatalmas szerváit nehéz kezelni, Monfils mindössze öt pontot tudott nyerni, ha a lengyel beütötte az első szerváját, bréket pedig így nem is tudott kicsikarni a francia.

Az igazi erőfelmérő most következik Hurkacznak, hiszen Tsitsipas jól ismeri már a szerváját, ugyanakkor a gyors pálya mindenféleképpen segítség a lengyelnek. 

Mire fogadjunk?

Pásztázva az Unibet kínálatát, amin elsőre megakadt a szemünk, hogy 1.93-as oddsot kapunk arra, hogy játszanak legalább egy tie-breakes szettet. Erre azért elég jó esély mutatkozik, még ha az előző két meccsükön nem is volt rövidítés. 

A Davis Kupában salakon játszottak, ami nem mérvadó, míg Montrealban ugyan kemény pályán, de az ottani borítás lassabb, mint a sanghaji. 

Véleményünk szerint tehát ezen a gyors felületen legalább egyszer eljutnak tie-breakig. 

{"headTitle":"Hubert Hurkacz - Stefanos Tsitsipas","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 08:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összes tie-break: 0.5 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom