Tippjáték

Tippelj a horvát-magyarra és garantáltan nyerhetsz!

megosztom

Ha helyesen tippelsz és teljesíted a feltételeket a legújabb játékunkon, akkor fixen megduplázhatod indulótőkédet!

 

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy pontosan hány gól lesz a Horvátország-Magyarország Eb-selejtezőn és garantált nyereményben részesülhetsz!

 

Fontos kitétel, hogy ebben a promócióban ugyan bárki részt vehet, de csak azok kvalifikálhatnak a nyereményekre, akik még nem rendelkeznek Unibet-számlával! 

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket! Akik teljesítik a feltételeket, biztos 3000 forintban részesülnek, helyes tipp esetén ráadásul még 3000 forinttal toldjuk meg Unibet-egyenlegüket. 

 

20191008163625

 

Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot a jatek@hatharom.com email címen.


Ha szeretnél 6000 forint Unibet tőkéhez jutni, nincs más dolgod, mint tippelni és az alábbi feltételeket teljesíteni.

 

2019. október 12. 23:59-ig

 

 

Itt küldd be Unibet-azonosítódat:  

141
A játék menete és részvételi feltételei
  • Tippeld meg, hogy a pontosan hány gól lesz a Horvátország-Magyarország Eb-selejtezőn. Tippedet a kezdőrúgásig (október 10. 20:45) adhatod meg. 
 
 
  • Akik eltalálják, hogy pontosan hány gól lesz a Horvátország-Magyarország Eb-selejtezőn, extra 3000 forint sportfogadótőkét kapnak a 3000 forinton felül. 
 
  • Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, a hatharom.com linkjén keresztül kell nyitnod egy új Unibet-számlát a játék ideje alatt, amelyre 2019. október 12-ig legalább egyszer befizetsz. 
 
  • A sportfogadótőkét az Unibet bónusz formájában írja jóvá
 
  • Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 HUF kezdőbónuszt is! További részletek megtalálod irodabemutatónkban!

unibet

 

megosztom