Bulvár

Fogadtál már pornóra? Most megteheted!

megosztom

Brazzers vagy FakeTaxi, esetleg Blacked? Egyértműnek tűnik a képlet a 2019-es Pornhub Díjátadón.

fotó: Brazzers

A pornográf tartalom rég nem látott figyelemnek örvend Magyarországon, köszönhetően egy olimpiai bajnok sportolóból politikussá avanzsált városvezetőnek. Mielőtt azonban teljesen más irányba indulna eme cikk, kanyarodjunk vissza a valós apropójához, mégpedig a 2019-es Pornhub Awardshoz.

Igen, ez nem fikció, a világ legnagyobb pornóoldala az Oscar-gálához hasonlító felhajtás közepette honorálja a legnagyobb tehetségeket és stábokat. A felnőttfilm-oldal világszerte elképesztő népszerűségnek örvend, amit ez a két statisztika remekül szemlél. A Pornhubon ugyanis több, mint 10 millió videó érhető el és naponta átlagosan több, mint 120 millió felhasználó látogat az oldalra.

A különböző kategóriák nyertesei egy brit dizájner, Peter Saville által megálmodott trófeákat vehetnek majd át a Los Angelesi Orpheum Theatre pódiumán. A narancssárga elismerés - amelynek színe a honlap logójára reflektál - több, szexuális teljesítményre hatással lévő hormon molekuláris struktúráját hivatott szimbolizálni.

Érdekesség, hogy másodjára megrendezésre kerülő átadó ceremóniát immár a bukmékerek sem hagyták ki a kínálatukból. Szemfüles szerkesztőnk szúrta ki, hogy partnerirodánk, a     listázza a "Legjobb Csatorna”-kategóriát, amelyen eléggé egyértelműnek tűnnek az esélyek.

A Brazzers ugyanis utcahosszal vezet riválisai előtt és kereken 14-szeres szorzót fizetne, ha nem ők kapnák a furcsa alakú trófeát.

Fogadási szempontból így érték talán nem nagyon benne, bár ezt a szakavatott olvasóink lehet, hogy jobban meg tudják ítélni.

 

 

{"headTitle":"Pornhub Awards 2019 - Legjobb Csatorna nyertese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-12 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazzers","odds":"1.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"FakeTaxi","odds":"11.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Blacked","odds":"14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Public Agent","odds":"18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom