Sportfogadás

Így kaphatod meg ingyenesen az élő tippeket a Logibet profijaitól!

megosztom

Ha Logibet-előfizető vagy, netán az leszel, van számodra egy remek hírünk!

Javában zajlik a Hathárom és a Logibet közös Discord-csatornáján az élő tippadás, ahol is a Logibet legnagyobbjai, mint Griezmann, Tomihmv, MoneyMaker vagy varin osztogatják jobbnál jobb tippjeiket a meccs közben is fogadni szerető usereknek. Az ingyenes felületet néhány napon belül felváltja az előfizetéses rendszer, amelyről most egy igen fontos részletet is el tudunk árulni.

Csatlakozz te is!

Habár az élő tippek konkrét árazása még nem publikus, egy óriási örömhírrel tudunk szolgálni a Logibet előfizetőinek, nevezetesen azzal, hogy

az élő tippekhez való hozzáférés a Logibeten elérhető Normál és Pro csomag részét képezi majd, az ár pedig mindkét esetben egyelőre marad ugyanannyi, vagyis 1 hónapra 19.99€, illetve 39.99€ - ha pedig több hónapra fizetsz elő, még ennél is olcsóbb!!!

Ezzel kívánunk kedveskedni a hűséges Logibet-előfizetőknek, akik már így is követik az ország leghitelesebb oldalát, vagy ezt követően csatlakoznak az egyre csak növekvő táborhoz.

Nem érdemes tehát késlekedni, ha eddig is gondolkoztál a Logibet-előfizetésen, hiszen most két szolgáltatást kaphatsz meg egy áráért, ami továbbra is egyedülállóan szenzációs ár a magyar tippadó piacon.

Arról, hogy önmagában csak az élő tippek mennyibe kerülnek majd, a következő napokban adunk hírt.

Csatlakozz te is a Logibethez és kaszálj a profi tippmesterekkel mérkőzések előtti és közbeni tippekkel is!

megosztom