Darts

Ez a legbiztosabb szelvény keddre? - napi tippek a WGP-re!

megosztom

James Wade és Gary Anderson mérkőzésére is ugyanazt a tippet néztük ki.

Kedden a felső ági második körös összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Dublinban, avagy tét már a legjobb nyolc közé kerülés. Kiváló párharcok várnak ránk, hiszen ezen az ágon az első kör nem hozott különösebb meglepetést. 

World Grand Prix, 3. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 James Wade - Mervyn King 1.45 2.80
21:00 Michael Smith - Ian White 1.88 1.95
22:00 Michael van Gerwen - Jeffrey de Zwaan 1.25 4.20
23:00 Gary Anderson - Chris Dobey 1.35 3.30

>>> A BetClic-nél 20.000 HUF ingyenes fogadás vár rád. Részletekért kattints ide <<<

 

Az est két legendás World Grand Prix-játékos, James Wade és Mervyn King mérkőzésével veszi kezdetét. Előbbi kétszeres bajnoka a tornának, míg utóbbi egyszer járt eddig a döntőben. 

Mindketten nagyon szeretik tehát ezt a tornát és nem is játszottak rosszul vasárnap. Noha döntő szettre kényszerültek, de alapvetően rendben volt a játékuk. 

Borzasztó régóta benne vannak már a PDC körforgásában, így nem olyan meglepő, hogy ez lesz a 48. egymás elleni összecsapásuk. A H2H elég kiegyenlített, 24-et nyert Wade, 22-t King, míg egy alkalommal remiztek. 
 


Napjainkban Wade az, aki magasabb szinten játszik, ugyanakkor ahogyan azt korábban is megénekeltük, King hatalmas küzdő és egy-egy meccs erejéig bárkivel képes felvenni a versenyt, különösen a WGP-n. 

Győztesre nem tippelnénk, sokkal inkább tetszetős, hogy egyikük sem lesz képes lesimázni a meccset és minimum 4 szett dönt a továbbjutó kilétéről. Ez egyébként egy elég biztonsági tipp, nem is ad a Betclic rá csak 1.38-as oddsot.

Anderson soha nem nyerte még meg a World Grand Prix-t. - Fotó: PDC

Érdemes tehát még egy meccset keresni, a mi választásunk pedig Gary Anderson és Chris Dobey ütközetére esett, amelyen ugyancsak a 3.5 szett felett tippet favorizáljuk. 

Mester vs. tanítványa. Így is felvezethetnénk ezt a derbit, hiszen Dobey a kétszeres világbajnok skóttól próbálta ellesni a sportág csínját-bínját. A két játékos az előző világbajnokság nyolcaddöntőjében egy eszeveszett nagy meccset játszott egymás ellen, amelyen végül a rutin diadalmaskodott. Ha most csak egy fele olyan izgalmas meccset rittyentenek, akkor sem fogunk unatkozni. 

Anderson némileg sötét lóként érkezett Dublinba, hiszen a sérülése óta még elég ingadozó a formája, ráadásul nemrégiben váltott új nyilakra, amit még szoknia kell.

A játékom még nem 100 százalékos, de elégedett vagyok azzal, ahogyan megy ezekkel a könnyebb nyilakkal. Ki vagyok éhezve a sikerre, de majd meglátjuk, mi történik, ha újra tábla előtt leszek.

- nyilatkozta Anderson a Keegan Brown ellen 2-0-ra megnyert mérkőzése után. 

A skótnak lehet félnivalója az egykori tanítványától, ugyanis Dobey nagyon készült erre a tornára, és ahogyan elmondta, újoncként 90-es átlaggal kezdeni igencsak tisztességes. 

Váratlan lenne egy nagyon sima Anderson-továbbjutás, minimum egy szettet várunk az angoltól, de azon se lepődnénk meg, ha borítaná a papírformát. 

{"headTitle":"Rob Cross - Mensur Suljovic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-06 23:00","footerTitle":"Játszd meg ezt a két tippet kombiban 1.99-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","events":[{"eventTitle":"James Wade - Mervyn King: Szettek száma 3.5 felett","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Gary Anderson - Chris Dobey: Szettek száma 3.5 felett","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
betclic
megosztom