Német foci

Feje tetejére állt a Bundesliga, nézzünk pár longterm opciót

megosztom

A német élvonal tabellájának első fele sűrűbb, mint méz, de érdemes hét kör után hosszútávú fogadásra adni a fejünket?

A Bundesliga hetedik fordulója sem maradt meglepetés nélkül, de ehhez már kezdünk hozzászokni a 2019/20 szezonban. Mondjuk az olyan szintű arclefolyás, mint a Hoffenheim müncheni győzelme, azért elég ritka, az ezt elcsípő Nostradamusok @26-szoros oddson fialtathatták pénzüket. Lewandowski persze így is meglőtte a szokásos gólját Szalai Ádám volt csapatának, ezzel pedig újabb rekordot állított fel, hiszen hét kör után még soha senki nem jegyzett 11 találatot. A lengyel vezeti is masszívan az erre vonatkozó piacot.

Az imént említetteknek köszönhetően meg is történt az újabb váltás az élen, miután a Wolfsburg és a Gladbach is szépen kihasználta a Tottenhamet péppé verő alakulat kudarcát. A Bőrnadrágosok jelenleg két ponttal vannak lemaradva Marco Rose fiai mögött, de holtversenyben velük még négy együttes - Lipcse, Schalke, Leverkusen és az idény meglepetéscsapata, a Freiburg - próbál a tűz közelében maradni. 

Érdekes módon a tavaly még kiesési gondokkal küzdő, ám David Wagner irányítása alatt újjáéledő Schalke is az élre ugorhatott volna, ha sikerül legyőznie a szenvedő Kölnt. A Kecskék azonban német válogatott bekküknek, Hectornak hála - persze a fogadók komoly bánatára - az utolsó pillanatokban, 360 perc után betaláltak, ezzel pontokat csenve Gelsenkirchenből.

Partnerirodánknál is csak kapkodták a fejüket és alig győzték lekövetni az eredményeket, de most már elérhetőek a frissült piacok. Bombameglepetések ugyan nincsenek a felhozatalban, de bőven van pár szaftos szorzó, melyek megérhetnek egy misét. Első blikkre erősnek tűnik például a Gladbach top 6-ja @2.00-szeresért, de a Schalkét is simán hatba várjuk @2.50-ért. A  fiatal német támadófenomén, Waldschmidt és Sallai által fémjelzett Freiburg top 10-e is elég tetszetős @1.70-ért, ahogy az is biztos, hogy egy kanyit nem pakolnánk @1.06-ért a Dortmund top 4-ére. Kérdés persze, hogy a szezon ezen szakaszában érdemes-e már ilyen long-termbe fektetnünk.

Íme az   által listázott opciók, lehet csemegézni bőven. 

Nektek melyik long-term opció tűnik játszhatónak?

 

unibet

 

megosztom