Sportfogadás

Ha király bónuszt keresel sportfogadáshoz, akkor megtaláltad!

megosztom

Ritka, hogy egy fogadóiroda csak úgy hozzád vág 20 ezer forintot, de a BetClic most ezt teszi.

A BetClic néhány éve az egyik legnépszerűbb fogadóirodának számított Magyarországon, és most ismét egy rendkívül kedvező ajánlattal állt elő.

Ha szeretsz fogadni és nincs még regisztrációd a BetClic-en, akkor ezt mindenképp használd ki! Ugyanis az új befizetők 20 000 Ft értékű ingyenes fogadást kapnak a fogadóirodától. Ilyen kedvező üdvözlő bónusz ritkaságnak számít a a sportfogadás piacán, szóval tényleg érdemes kihasználni.

Ráadásul nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!

Hogyan szerezheted meg a 20 ezres bónuszt?

1. Regisztrálj a BetClic-en! FONTOS: a bónuszt akkor kapod meg, ha ezen a linken keresztül regisztrálsz:

Regisztráció

2. Add meg a kért adatokat, a "Barátajánló program és promóciós kód" résznél írd be promóciós kódnak azt, hogy HATHAROM, majd kattints a "számlám létrehozása" gombra!

3. Lépj be a számládba és tedd meg az első befizetésed a számodra legmegfelelőbb módon.

4. Első fogadásodnál fogadj egy legalább 1,50-es szorzójú eseményre és a fogadásod rögzítése után a fogadásod tétjének 100%-át (de maximum 20 000 Ft-ot) jóváírja az iroda Freebet számládra, amivel bármire tudsz fogadni.

Ne hagyd ki az ajánlatot, regisztrálj most!

Regisztráció

 

A BetClic egyébként egy teljesen megbízható online fogadóiroda, nem kell tartani attól, hogy elveszik a pénzed. A befizetés és a kifizetés is korrekt módon történik. A bónuszhoz sem kell bogarászni a teljesíthetetlen feltételeket, tényleg megkapod, kipróbáltuk. A bónuszra mindenki jogosult, aki a Hatháromról kattint át a regisztrációra. A fogadóiroda egyébként magyar nyelvű ügyfélszolgálattal is rendelkezik, nincs szükség angol tudásra. Ha további információra lenne szükséged a fogadóirodáról, nézd meg részletes terembemutatónkat.

Ne hagyd ki az ajánlatot, regisztrálj most!

Regisztráció

 

 

megosztom