Angol foci

Csökken a Pool szorzója, 30 év után összejön a bajnoki cím?

megosztom

Újabb blamát szállított a Manchester City, amelynek így már tetemes a hátránya a Liverpoollal szemben.

Óriási meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a címvédő Manchester City a Wolverhamptontól a Premier League 8. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Pep Guardioláék vereségére nem igazán lehetett számítani, hiszen a Farkasok győzelme 20-21-szeres szorzót fizetett a bukiknál, míg a hazai kimenetel 1.10 környékén volt fogadható.

Nyolc forduló alatt már ez volt a City második veresége, miközben tavaly a 38 forduló alatt szedett be összesen négy zakót.

A City bukása azért is lehet kellemetlen a klubnak, mert a Liverpool szombaton egy 95. perces góllal rangadót nyert a Leicester ellenében, így a Vörösök 8/8-as mutatóval vezetik a tabellát.

A két csapat között így mostanra már nyolcpontos (!) különbség alakult ki, amivel a tavalyi versenyfutásuk után nem nagyon lehetett kalkulálni.

Guardiola gépezetébe újabb porszem került / Manchester City - Facebook

A bajnoki cím esélyeivel foglalkozó fogadási piacokon meg is mozdultak az oddsok és a Liverpool a szezon eddigi legalacsonyabb szorzójával büszkélkedhet. A Vörösök végső sikere 1.67-ért pakolható, míg a City címvédése 2.30-as szorzóval kecsegtet az Unibetnél.

A válogatott meccsek miatt most kéthetes szünet következik a Premier League-ben, majd október 20-án a Liverpool az Old Traffordra látogat, míg a City Londonba utazik a Crystal Palace-hoz.

Bár a hétvégén az Arsenal és a Chelsea is nyerni tudott és ezzel mindkét fővárosi alakulat felzárkózott a címvédőre, a bukiknál teljesen esélytelenek a bajnoki címért zajló versenyben.

{"headTitle":"Premier League 2019/2020 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-17 15:58","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Chelsea","odds":"81","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Arsenal","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

hatharom.com-TIPP: Bár jelenleg úgy fest, hogy a Liverpool reális eséllyel pályázik a bajnoki címre, a mostani pillanat messze nem ideális arra, hogy rájuk fogadjunk. A 8/8-as mutató miatt mondhatjuk, hogy extrát hoznak Klopp fiai, de hamarosan jönnie kell egy kisebb gödörnek, de minimum egy pontvesztésnek, aminek hatására a bukmékerek bizonyosan visszatornásszák a liverpooli arany szorzóját, vagyis a mostaninál jobb értéken fogadhatunk a Vörösök aranyérmére.

297674

 

megosztom