Bundesliga 2

Meleg lehet a pite a liga legerősebb vendégseregének

  • gb1

A hétfői fordulózárón a Bielefeld az Osnabrücknél vendégeskedik. Nem számítunk diadalmenetre, de egy pontra minimum.

Nagyon fájó volt a Stuttgart elleni bajnoki vereség. fotó: Armenia Twitter

A német másodosztály 9. körét az Osnabrück-Bielefeld zárja, amelyen papíron a vendégeknek áll a zászló. A bukmékerek ennek ellenére nagyon óvatosan lőtték be a szorzókat, hiszen a tabellán bronzérmes Armenia sikere is bőven kettes odds fölött fogadható.

{"headTitle":"Osnabrück-Armenia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-07 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Osnabrück","odds":"2.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Bielefeld egy nagyon kellemtelen zakó után érkezik a Bremer Brück stadionba, hiszen otthon majdnem sikerült megfogniuk a második helyen álló Stuttgartot, ám ehelyett az utolsó pillanatban Mario Gómezék vitték be a kegyelemdöfést. Ez volt a csapat első idei bajnoki veresége. Nagy baj még így sincs, ugyanis egy hétfői győzelemmel ragadhatnak az élbolyra, ez pedig idegenbeli mutatóik miatt elég reális forgatókönyvnek tűnhet.

Az Armenia ugyanis jelenleg a legjobb vendégcsapat, négy meccsen három győzelemmel és egy döntetlennel a neve mellett.

Ezek a meccsek többször gólparádét hoztak, ahogy az Osnabrück hazai találkozóin is 3/4-szer overes végeredmény született.

A Stuttgart elleni vereség duplán fájó volt, mivel elveszítették legjobb góllövőjüket is, a kipirosozódott Klost, mondjuk a helyére fellépő Voglsammer is négynél jár már idén. Uwe Neuhaus mesternek továbbá nem áll rendelkezésére Behrendt, Schipplock, Quaschner trió sem, előbbi ráadásul achilles-szakadással bajlódik. Neuhaus játékosként is többször pályára lépett a Bremer Brückben és elmondta, hogy nehéz meccsre számít. "Ez egy kis, remek hangulatú stadion, bármelyik másodosztályú csapatot meg tudják itt szorongatni.”

Arminia Bielefeld#germany-arminia_bielefeld#5

Hiányzók terén a hazaiak sokkal rosszabbul állnak, ami jócskán nehezíti a helyzetet. Trapp, Engel, Haubrock és Kötber biztosan nem, Álvarez valószínűleg nem játszik, míg a Wiesbaden ellen orrát tört Taffertshofer maszkban lesz kénytelen pályára lépni, már ha zöld utat kap. A szezonrajt amúgy nem sikerült kifejezetten rosszul az idén feljutott Osnabrücknek, bár meccseik felét elbukták, a cél, hogy bennmaradjanak egyelőre elérhetőnek tűnik.

A csapatoknak nincs rendszeres közös múltja, hiszen az Osnabrück csak idén jutott fel a 3. ligából, bár abban az osztályban többször is vetélkedtek az évtized során, sőt a 2010/11-es szezonban mindkét fél a Bundesliga 2-ben volt.

Mindent összevetve inkább a komoly támadópotenciállal megáldott vendégek magasra húzott szorzójában látunk értéket. Főleg, hogy azt bebiztosítva is elég erős oddsot kapunk.

{"headTitle":"Osnabrück-Armenia Bielefeld","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-07 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld +0 (ÁH)","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081759] 2019-10-07 20:30:00 Osnabrueck - Arminia Bielefeldx;