Magyar foci

Még nem unjuk a "surebetelést" az NB I-re - most 10% a kamat

  • varin
megosztom

Hétvégén botlott a Fradi, nyert a Vidi, a Bet365-nél viszont még mindig a zöld-fehérek a favoritok.

Negyedéhez érkezett a honi labdarúgó-pontvadászat, a hétvégén a 8. fordulót rendezték az OTP Bank Ligában. A listavezető MOL Vidi rangadót nyert a Loki ellen, a Ferencváros viszont egy pocsék meccsen csak 0-0-ra volt jó az MTK stadionjában a Honvéd vendégeként. A forduló meglepetését a Mezőkövesd szolgáltatta, amely folytatja álomszerű szezonját és ezúttal Újpesttől hozta el a 3 pontot. Lássuk az oddsokat a válogatott szünetet megelőzően.

Ahogyan az lenni szokott, a szorzók igencsak eltérőek, ha a honi bukméker és a    számait vizsgáljuk. Itthon már sima favorit Marko Nikolics csapata, ám a külföldi irodánál szinte teljesen fordítva vannak az oddsok.

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?
Csapat     Magyar bukméker
Ferencváros 1.83 2.30
MOL Fehérvár 2.10 1.70
Mezőkövesd 26.00 15.00
Puskás Akadémia 41.00 25.00
Debreceni VSC 510.00 25.00

Ennek is köszönhető, hogy ismét egy kiváló "surebet-opciót" kapunk, ha a két irodánál arányosan fogadunk és tesszük fel tétjeinket. Ha a Bet365-nál a Vidinek, a honi irodánál pedig a Ferencvárosnak szavazunk bizalmat

biztosnak látszó 10%-os profitot könyvelhetünk el az idény végén, amennyiben nem történik valami csoda.

Aki esetleg óvatosabb duhajként dobna még némi aprót Kuttor Attila csapatára, mert úgy véli a borsodi gárda lehet idén a magyar Leicester City, az is még biztos 5.30%-ot tehet zsebre, ha a három csapatból nyer valaki végül.

Nagyon szép persze a kövesdi történet, de reális esélyük ebben a két táborra szakadó NB I-ben maximum a bronzéremre lehet. Cseriék következő meccsei visszasodorhatják a csapatot a realitás talajára, hiszen sorrendben következik nekik a tavalyi három dobogós csapat.

298960
megosztom