Olasz foci

Ha CR7 behúzza a féket, korrekt szorzót nyerhetünk meg

  • ivan
megosztom

Bár egyáltalán nem nyújt rossz teljesítményt, a gólok számát illetően elmarad korábbi önmagához képest Cristiano Ronaldo.

Rendkívül fontos meccset nyert meg a Juventus vasárnap este Milánóban, miután 2-1-re legyőzte első számú kihívóját az Inter személyében. Az Öreg Hölgy góljain az ezúttal a kezdőbe jelölt Dybala és a nyáron visszatérő Higuaín osztozott, Cristiano Ronaldo pedig egy kapufáig és egy utólag érvénytelenített les gólig jutott.

Mennyit lő CR7? / fotó: Juventus - Facebook

A Juve ezzel a sikerrel át is vette a vezetést a tabellán, vagy úgy is mondhatnánk, hogy hét forduló után kiegyenesítette az élmezőnyt és lassan felpörög arra a szintre, ahol a szurkolók a csapat játékát látni szeretnék.

Bár Maurizio Sarri érkezésével új szelek fújnak Torinóban, az egyik legfontosabb láncszem továbbra is Cristiano Ronaldo. A 34 éves portugál klasszis nem is kezdte rosszul az idényt, a Serie A-ban 6 meccsen 3 gólt szerzett és már a BL-ben is feliratkozott a góllövők közé.

Az     jóvoltából most alkalmunk nyílt arra is, hogy külön Ronaldo bajnoki teljesítményére kössünk fogadásokat, egy támadót pedig mi ítélhetne meg jobban, mint a szerzett gólok száma.

CR7 21.5 gólos határt kapott a bukmékerektől.

 

 

 

 

Túl nagy bátorságot nem vállaltak fel az oddsmesterek, hiszen tavaly éppen 21 bajnoki gólt szerzett Ronaldo, vagyis hasonló termésre számítanak ezúttal is.

Az biztos, hogy a tavalyi 21 gólos szezon volt Ronaldo utóbbi 10 évének legszerényebb produktuma, de tekintve a klubváltást, az olasz bajnokság másságát valamint Ronaldo 'öregedését', ezen a tényen nem igazán lehet meglepődni.

A kérdés tehát az, hogy vajon idén mire lesz képes CR7. Az biztos, hogy fiatalabb már nem lesz, előjöhetnek sérülések és pihentetések is, így a mérkőzés számok megsaccolása is szükséges a jó tipphez. Tavaly 31 bajnoki meccsen lépett pályára és egyértelműen a BL jelentette a prioritást.

 

>>Regisztrálj az Unibetre és markold fel a 20 000 HUF-os üdvözlő bónuszt <<

 

Ami szintén tényező lehet, hogy a társak miként teljesítenek. Az látszik, hogy Sarri továbbra is nagy rajongója Higuaínnak, aki meg is kapja a lehetőséget, de Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Bernardeschi és Mandzukic is erősen harcol a játékpercekért, így nagyon széles palettán szóródhatnak szét a Juventus-gólok.

Ronaldót elsősorban a Bajnokok Ligája miatt szerződtette a Juventus, hiszen az olasz bajnokságot nélküli is ki tudta sajátítani. Éppen ezért idén is arra lehet számítani, hogy CR7 a kupára helyezi a fókuszt, viszont exhibicionizmus miatt nem biztos, hogy szeretne egy 20 gól alatt idényt. A 6/3-as meccs/gól mutató alapján viszont nem ugorja meg ezt a határt, tehát a 22 gólhoz sokkal agilisabb mutatókra lesz szüksége.

Összességében elég rizikósnak tűnik ez a határ, de első blikkre inkább egy under opcióra voksolnánk.

Te hogyan látod CR7 esélyeit ezen a határon?

 

 

 

 

 

 

unibet
megosztom