Kézilabda

Tárazzuk be a téteket a Veszprém hendikepjére?

megosztom

Hétvégén a nőknél és a férfiaknál is BL-fordulót rendeznek, a bet365 pedig már ki is jött a szorzókkal.

Férfiak

Az A-csoportban egyelőre a dán Aalborg vezeti a tabellát, de az északi csapat sorsolása viszonylag könnyű volt idáig, hiszen egyetlen topcsapat ellen sem kellett még pályára lépnie. Ezzel együtt nagyon nehéz meccs vár majd a MOL-Pick Szegedre, amely 1-1-1-es mutatójával az 5. helyen áll jelenleg. A Szeged azért idegenben sebezhetőbbnek tűnik, mint hazai pályán, márpedig itt az ellenfél mellett majd a hazai pályával és az azzal járó előnyökkel is meg kell majd harcolnia.

A bukik ezzel együtt a magyar csapatot favorizálják, Mikler Rolandék győzelmére 1.60 körüli szorzón fogadhatunk, amire látunk is esélyt, de kiütéses győzelemre egyáltalán nem számolunk.

A Veszprém kapcsán ismét komoly hullámvölgyről lehet beszélni, miután a bakonyi sztárcsapat, előbb a Kieltől, majd a Montpellier-től és a Rabotniktól is kikapott. David Davis együttese vasárnap a Portót látja majd vendégül, ami egy topformában lévő Veszprémnek ujjgyakorlat lenne, csakhogy most messze nem ez a helyzet.

A bukik viszont továbbra is a keret erejét nézik a Veszprémnél, így 1.12-ért fogadhatjuk a hazait, míg 10-szeres szorzón a vendéget. A portugálok erejéről sokat elmond, hogy legutóbb odahaza 33-30-ra lenyomták a Kielcét, szóval kiváló kis középcsapatról beszélünk, amelyik sokat fut és nagy tempót diktál.

Ebből a magas szorzóból magas hendikephatárokat fogunk kapni, így érdemes lesz figyelgetni a bet365-öt, mert a Portót gólokkal megtámogatva lehet keresnivalónk. 

Bajnokok Ligája - Férfiak   
Aalborg - Szeged 3,20 8,50 1,60
Veszprém - Porto 1,12 15,00 10,00
Te mit szólsz a magyar csapatok szorzóihoz?

 

 

 

 

Nők

A hölgyeknél a múlt héthez hasonlóan ezúttal is a Fradira vár a keményebb ellenfél, a fővárosi zöld-fehérek a francia Metz együttesét fogadják. A francia csapatot a legjobb négybe várják a szakértők, így nem csodálkozhatunk azon, hogy ezen a meccsen is favoritok. A Fradi ráadásul csúnyán felsült Norvégiában és 9 góllal kikapott a tartalékos Viperstől, szóval egyelőre nehéz kapaszkodót találni a sikerükhöz, de az biztos, hogy ritkán adnak a Fradinak hazai pályán 2.70-es szorzót a győzelemre

A címvédő Győr a svéd Savehöf legyalulása után a BL-újonc cseh Banik Most ellen sem fog megizzadni. Görbiczék idegenben is akkora favoritok a bukiknál, hogy 1.002-es (!) szorzót kaptak az ellenfél 30-szoros oddsával szemben.

Bajnokok Ligája - Nők    
FTC - Metz 2,70 8,00 1,75
Banik Most - Győr 30,00 30,00 1,002
bet365

 

megosztom