Bulvár

Szép summát kaszálhatnak az UFO-hívők ezzel a fogadással

megosztom

A Pinnacle köztudottan szeret vad piacokat is listázni, ilyen ez a földönkívüliekre vonatkozó opció is.

Az elmúlt hónapokban a konteóhívők egyik kedvenc helye, azaz az 51-es körzet ismét gyakran szerepelt a címlapokon. Többen állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeznek, ezt az elképzelést azonban eddig senki sem tudta igazolni. A CIA 2013-ban ismerte el, hogy a területen felderítő eszközöket és fegyvereket tesztelnek, mindez egyúttal a körzet létezésének hivatalos beismerését is jelentette.

A terület továbbra is misztikum tárgya maradt, ugyanis behatolni az elzárt részre szigorúan tilos. Ennek apropóján pár hónapja egy amerikai fiatal, Matty Roberts gondolt egyet, és Facebook-oldalán szeptember 20-ra meghirdetett egy eseményt, amelyben viccesen arra biztatta az embereket, hogy rohamozzák meg az 51-es körzetet. Az eseményre több mint kétmillióan jeleztek vissza, hogy megjelennek rajta, aztán végül csak pár százan jelentek meg, bejutniuk pedig természetesen nem sikerült a szigorúan őrzött területre. Az 1947 óta tartó rejtélyt így továbbra sem sikerült felgöngyölíteni.

Mi az a földönkívüli élet? A Földön kívüli élet az élet olyan formája, mely nem a Földön keletkezett. Létezését jelenleg sem bizonyítani, sem egyértelműen kizárni nem lehet, bár az valószínű, hogy nem csak a Földön alakult ki élet, így a kérdés elsősorban arra vonatkozik, hogy az élet megjelenése milyen gyakori a világegyetemben. (Wikipédia)

Meglovagolva az ügy körüli hype-ot, a    meg is jelent egy vonatkozó piaccal, amelyben arra fogadhatunk, hogy bizonyos határidőkig bejelentik-e az amerikaiak a földönkívüliek létezését. A legésszerűbb opció egy elég hosszú távú fogadás lenne, hiszen annak zöldüléséig 2026-ig kéne várni - ha addig nem történik bejelentés a témában, akkor megduplázhatjuk pénzüket.

Az UFO-hívők, akik szerint egyre nagyobb nyomás van a kormányon az üggyel kapcsolatban, ennél lényegesen jobb oddsokon kaszálhatnak.

{"headTitle":"A NASA bejelenti, hogy létezik földönkívüli élet","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-06 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nincs bejelentés 2026.01.01-ig","odds":"1.900","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2021-2025 között jelentik be","odds":"3.150","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"2019-2020 között jelentik be","odds":"4.190","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

megosztom