Európa Liga

Az oddsok alapján máris eldőlt a Fradi csoportja

megosztom

Nem jött össze a pontszerzés a Fradinak a Ludogorec ellen, így a továbbjutás esélye most még messzebbre került.

Harmadszorra már nem tudta legyőzni a bolgár bajnokot a Ferencváros csapata, amely csütörtök este 3-0-s vereséget szenvedett a Ludogorec együttesétől a Groupama Arénában. A Fradi így maradt egypontos a csoportjában, amivel őrzi a harmadik helyét.

A csoport másik találkozóján az Espanyol 2-0-ra tudta legyőzni a CSZKA Moszvát, méghozzá Oroszországban, így a katalán csapat gyorsan visszakormányozta magát az esélyesek közé, azok után, hogy az első körben csak döntetlent játszott odahaza a Fradi ellen.

303679

A következő fordulót október 24-én rendezik meg, a Ludogorec az Espanyolt, a CSZKA Moszkva pedig a Ferencvárost fogadja. Utóbbi mérkőzésre az Unibet jóvoltából már fogadhatunk is, a bukmékerek szerint a Fradinak nem sok esélye van a pontszerzésre. A számokról bővebben itt írtunk.

{"headTitle":"CSZKA Moszkva - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"CSZKA Moszkva ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros ","odds":"5.7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Ezek alapján tehát helycsere történhet az tabella alsó felében, bár azért a moszkvai csapat idáig egyáltalán nem volt meggyőző, a két meccsen bekapott hét gól önmagáért beszél.

A csoportgyőzelem a bukmékereknél nem a 100 százalékos teljesítménnyel álló Ludogorec, hanem az Espanyol még mindig a favorit, a spanyolok első helye 1,66-os, a bolgároké 2,50-es szorzót fizet jelenleg. Mivel a 3. körben a két csapat Razgradban meccsel egymással, utóbbi szorzóban szerintünk most bőven van fantázia.

A továbbjutást érő 1-2. helyre vonatkozó piacokon az Espanyol és a Ludogorec kéz a kézben magaslik ki a négyesből. A Ferencváros továbbjutás jelenleg kereken ötszörös szorzót fizet.

Szerinted maradt még esélye a továbbjutásra a Fradinak?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"H-csoport - TOP2","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Espanyol","odds":"1.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ludogorec","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"CSZKA Moszkva ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3171282] 2019-10-24 18:55:00 CSKA Moscow - Ferencvárosx;
megosztom