Sportfogadás

Miért teljesen más a Logibet, mint a magyar versenytársai?

A válasz rendkívül egyszerű, viszont az egyik legfontosabb, amit sokan figyelmen kívül is hagynak.

Ha valaha is vásároltál pénzért tippet, valószínűleg találkoztál csalással. Általánosítani ugyan nem lehet, de a Magyarországon (is) tevékenykedő, magyar nyelven elérhető tippadó szolgáltatások túlnyomó többsége valamilyen módon átverhetett már téged is.

Vannak, akik azzal, hogy hamis statisztikákkal reklámozzák magukat, vannak, akik elfelejtenek beszámolni a vesztes tippekről, vannak, akik nemes egyszerűséggel törlik azt, de olyanok is, akik szimplán csak letiltanak, ha szóvá teszed az anomáliákat.

Innen is a legmélyebb tiszteletünket küldjük azon keveseknek, amelyeknél a Logibethez hasonlóan nincsen semmilyen csalás, viszont egy dolog kiemelten fontos lehet, ha egy oldal hitelességéről beszélünk.

Csatlakozz a nyerők táborához!

Ez pedig a tulajdonosi, üzemeltetői viszony, amire sokan nem is gondolnak. Hogyan működik ugyanis a legtöbb magyarországi tippadó szolgáltatás? Fogja magát Csaló Ottó és létrehoz egy Facebook-oldalt, hogy ott publikálja a tippjeit. Különböző oldalakról, netán éppen a konkurenciától követőket gyűjt, hirdeti magát, népszerűsíti a szolgáltatását a tippjeivel, amelyeknél már komoly esély van a statisztikák hamisítására. Mivel Magyarországon a sportfogadás megítélése a fiatalabb korosztályban teljesen elfogadott, ráadásul az utánpótlás mindig biztosított, a kiábrándultak helyét hamar átveszik az új, naiv fogadók, akik bíznak a semmiből jött meggazdagodásban.


"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok" - Sir Winston Churchill.
 

Ottó barátunk miután megszerezte a szükséges bázist (értsd, mondjuk felépített vagy megvásárolt egy 5-10 ezer lájkolóval bíró oldalt vagy csoportot), hirtelen úgy dönt, legyen a szolgáltatása fizetős, hiszen miért is dolgozna ingyen bármelyik tippmester - ezzel természetesen nincs is semmi gond.

Itt azonban elkezdődnek a problémák (már ha eddig a számokkal nem voltak...). Ottónak nincs és legfőképpen nem is áll érdekében olyan helyen vagy módon vezetnie statisztikáit, amely maximálisan megbízható, Ottó szótárából a transzparencia elve teljesen hiányzik. Ha viszont a szolgáltatás nem elég jó, akkor nyilvánvalóan nem lesz előfizetője, tehát két lehetősége maradt, vagy nyer a fogadással és valóban egy értéket képviselő szolgáltatást épít fel vagy pedig statisztikát hamisít. Valljuk be, utóbbit sokkal könnyebb, de előbbi az igazán szexi.

Ismerd meg közelebbről is a Logibet tippmestereit!

Vannak azonban oldalak, amelyeknél a tippmester és a tulajdonosi, üzemeltetői kör teljesen elkülönül egymástól, ez pedig rögtön más megvilágításba helyezi a hitelesség kérdését. A Logibet (ahogyan például a külföldi vetélytársak közül a Blogabet és a Betadvisor) csak egy felületet biztosít a tippmestereknek, ahol publikálhatják ötleteiket, amelyért természetesen pénzt is kapnak.

A Logibet ebben az esetben egy harmadik szereplő, egy közvetítő a tippmester és a tippvásárló között, amely felületnek nem érdeke és nem is lehetősége, hogy manipulálja a számokat vagy átvágja a felhasználókat. Más oldalak esetében a tippmesternek, vagyis a tulajdonosnak közvetlenül hizlalja a pénztárcáját, ha követőket szerez.

Ez viszont kuriózumnak számít Magyarországon, hiszen nincs tudomásunk olyan magyar nyelven is elérhető platformról, ahol az üzemeltető ne lenne maga az egyik tippmester is.

Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy a Logibeten kívül minden más oldal átver, nekünk is van tudomásunk több korrekt tippadó csoportról is, hiszen szeretjük tesztelgetni versenytársainkat és bizony vannak üdítő kivételek. Mindazonáltal ha még csak esélyt sem akarsz adni annak, hogy csalás áldozata legyél, akkor a Logibetnél hitelesebb és átláthatóbb szolgáltatást itthon aligha fogsz találni.

Ha szeretnéd tudni, hogy miért fizetsz, ha szeretnél őszinte statisztikákat, barátságos ügyfélkezelést és korrekt, profitábilis tippmestereket követni, a Logibeten mindezt megtalálod.