Európa Liga

A jelek szerint Moszkvában sem lesz sok esélye a Fradinak

  • varin
megosztom

1.50-1.60-as oddsot kapunk az orosz csapat győzelmére a magyar bajnok ellen.

Tulajdonképpen a H-csoport bronzcsatájának első felvonásaként is lehet aposztrofálni a három hét múlva esedékes CSZKA Moszkva-Ferencváros mérkőzést, ahol az orosz csapat megszerezheti első pontját a főtáblán. Habár eddig a magyar csapatnál biztatóbb az összkép, óriási bravúr lenne nyerni Moszkvában, amit az oddsok is jeleznek.

{"headTitle":"CSZKA Moszkva-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-24 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"CSZKA Moszkva","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"5.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hiába a nagy fogadkozás és a BL-selejtezőbeli kettős győzelem, a Fradinak mindösszesen 37 másodpercig volt esélye csütörtökön este hazai pályán a Ludogorec ellen. A bolgár csapat győzelme és az Espanyol moszkvai diadala valószínűleg azt jelenti, hogy a zöld-fehérek és a CSZKA a csoport harmadik-negyedik helyén végeznek, ám ha mégis szeretnének még ettől az EL-évadtól valamit a felek, akkor győzelemre kell játszaniuk.

Partnerirodánk, az     jelenleg 1.60-ért kínálja a CSZKA sikerét, ami nem tűnik rossz befektetésnek. Viktor Goncharenko csapata egészen tegnapig veretlen volt otthon, ráadásul a hazai Premier League-et is vezetik a Lokomotiv előtt.

Fotó: Bors Online

Szintén a Fradi ellen szólhat a két csapat sorsolása. Amíg ugyanis az oroszokra két kötelező győzelem vár az Ufa, illetve a Dinamo Moszkva ellen, addig Rebrov csapatának oroszországi kirándulását egy Újpest és egy Videoton elleni csúcsrangadó foglalja keretbe.

A Ferencváros sikere tehát közel 6-szoros pénzért fogadható, míg az x2 szorzóját 2.50 körül mérik, a hendikepes hazai győzelmet pedig 2.30 környékén.

[3171282] 2019-10-24 18:55:00 CSKA Moscow - Ferencvárosx;
megosztom