Európa Liga

A gólokra fogadunk a 'magyaros' rangadón

  • mr.blonde
megosztom

A svájci Lugano és a Dinamo Kijev meccsén magyar válogatott játékosok játszhatnak egymás ellen.

Az egyik oldalon Filip Holander, Vécsei Bálint és Kecskés Ákos, a másikon Kádár Tamás - avagy magyaros rangadó az Európa Liga B-csoportjának második fordulójában. A fogadóirodák jelenlegi számai szerint a Lugano - Dinamo Kijev meccs esélyese az ukrán alakulat, de a nyitóoddsok sokkal kiegyenlítettebbek voltak, vagyis ismét a piac árazta be az esélyeket.

{"headTitle":"Lugano - Dinamo Kijev ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lugano","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.28","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dinamo Kijev ","odds":"2.08","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}

Tekintve, hogy a két csapat között eleve akad egy jelentős minőségbeli különbség, ezen nagyon nincs is mit csodálkozni, ráadásul nem mehetünk el szó nélkül a svájci csapat pocsék formája mellett sem, hiszen az utolsó 10 meccsükből csak egyet tudtak megnyerni.

A Dinamo Kijev ezzel szemben összekapta magát, a Malmö ellen kiszenvedett győzelem óta gyorsan bezsákolt még három sikert a bajnokságban, szóval immáron négy meccse hibátlan.

Kádár valószínű ott lesz a kezdőben / Fotó: Dinamo Kyiv

Mire érdemes fogadni?

A svájci csapatok erejét elég nehéz belőni, hiszen vannak olyan kirakatcsapatok, mint a Basel vagy a Young Boys, amelyek évről évre megmérettetnek a nemzetközi színtéren és egyre szebb eredményeket érnek el. Ugyanakkor a svájci liga többi csapatának ereje elmarad az európai középmezőnytől.

A Lugano az első fordulóban ugyan tisztesen helytállt Koppenhágában, de végül kikapott, az egy kaput eltaláló lövése pedig nem egy fényes bizonyítvány.

A Dinamo Kijev nem tűnik gyengébbnek a dán csapatnál, sőt, ha pedig ezt a meccset is behúzza, akkor tulajdonképpen meg is van a továbbjutás. Kádár Tamásék fizikálisan biztosan erősebbek a házigazdánál, így taktikus focival meg is tudják nyerni a meccset.

A Lugano számára ajándék az EL-szereplés, így hazai pályán alighanem mindent beleadnak majd. A svájci csapatokra amúgy is jellemző a nyitott játék, ehhez képest viszont picit meglepő a gólok számára kínált határ, hiszen +/-2.25-ös line-t kapott ez a meccs. Mindkét csapatból kinézzük a gólszerzést.

Ezt a tippet élőben lehet majd még jobb oddson kihasználni, de pre-match betként is azt gondolom, hogy bőven megér egy próbát.

{"headTitle":"Lugano - Dinamo Kijev ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2 felett (AH)","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3171208] 2019-10-03 21:00:00 Lugano - Dynamo Kyivx;
megosztom