Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Fradi - Ludogorecre

megosztom

Kétszer már sikerült, összejön-e harmadszorra? A Ferencváros és a Ludogorec két hónapon belül már harmadik egymás elleni meccsére készül - ezúttal az Európa Liga csoportkörében. Lássuk szerkesztőink mit várnak a találkozótól!

varin

Nyilvánvalóan megkövezés áldozata leszek az alábbi mondatok miatt, de a Ferencváros az elmúlt évek egyik legszerencsésebb továbbjutását produkálta a BL-ben a Ludogorec ellen, amelynek könnyen lehet, hogy most lesz meg a "kiegyenlítése". Persze kettős győzelemmel kiütni a bolgár bajnokot óriási dolog, jár is érte a kalapemelés, de objektíven szerintem kijelenthető, hogy jobb csapat a Razgrad.

A CSZKA hátrányból való megsemmisítése már nagyon erőteljes intő jel lehet, miként a Maribor kiverése mellett sem lehet elmenni szó nélkül. A Ludogorec az összes idei vereségét a Ferencvárostól szenvedte el, ám erre most én kevés esélyt látok.

Szó sem lesz semmiféle lebecsülésről, ami az első párharcban volt, a Fradi a csoportkörbe jutással és a barcelonai döntetlennel komolyan kiérdemelte a figyelmet és a tiszteletet. Ezúttal én egy óvatosabb tippel próbálkozom, mert a legvalószínűbb eredménynek a döntetlent tartom, míg ezt követi a vendégek sikere. A +0.25-ös hendivel mindkét kimenetelnél plusszolni tudunk, ráadásul a 22bet a piac legjobb szorzóját adja nekünk.

Tipp: Ludogorec +0.25 @ 1.75    

Tomihmv

A BL-selejtezőben a Fradi kétszer is legyőzte a Ludogorec csapatát még júliusban, ami némileg meglepő volt, de most is meglepetésszámba menne, ha a magyar bajnok győzni tudna.

A bolgár csapat ugyanis a kiesést, majd a szeptemberi edzőváltást követően bombaformában van, a legutóbbi körben ötöt lőtt hazai pályán a CSZKA Moszkvának, ami igen csak jó eredménynek számít.

Noha a Fradi pontot szerzett Barcelonában, és szállítja az eredményeket, azért ismét akadozik a gépezet, amelyben benne van, hogy csütörtökön áll le, mint idén már kétszer is tette.

Összességében azonban egy szoros mérkőzésre van kilátás, amely bolgár pontszerzéssel érhet véget.

Tipp: Ludogorec +0,5 @ 1.55    

gb1

Nagyot szólt az Espanyol ellen elért 1-1 és csütörtökön újabb pontok vannak kilátásban. A Ludogorecet leírni azonban semmiképpen nem szabad, hiszen a csoport első meccsén teljesen más arcát mutatta, mint amikor a Fradival meccselt még a selejtezők során. Ne feledjük, hogy akkor több kulcsember nem tudott pályára lépni a bolgároknál és még a felkészülés elején jártak.

Mindenesetre reméljük, hogy kijön a lépés ezúttal is a kilencedik kerületi brigádnak, ami viszont fogadásügyileg szimpatikus nekem, az a BTTS opció. A felek ugyanis az utóbbi hat meccsükön mindig betaláltak és ahogy a kvalifikációs meccseken, úgy talán most sem az óvatosság lesz a jellemző.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.85    

mr.blonde

Őszintén megmondom, hogy engem nagyon meglepett, hogy nyáron a Fradi kettős győzelemmel ütötte ki a bolgár bajnokot. Akkor úgy éreztem, hogy picit túl van 'hájpolva' a Ludogorec, talán ők is elhitték, hogy sokkal jobbak, aztán szerencsére meg is kapták érte a büntetésüket.

Viszont nem feltétlenül ad okot a nagy bizakodásra, hogy ebből tanulhattak a bolgárok. A nyári meccseken látszott, hogy nem volt fizikálisan topon a gárda, a dél-amerikai légiósok felkészültsége messze elmaradt az optimálistól, vagy éppen a Fradi játékosainak szintjétől. Öt alapember azokon a meccseken sérüléssel is bajlódott, szóval hiba lenne azokból a meccsekből most kiindulni.

Én azt gondolom, hogy mostanra utolérte magát a Ludogorec, a CSZKA-nak rúgott ötös pedig érthetően alaposan feltüzelte a csapatot. A visszavágás iránti vágy szintén fűtheti őket, szóval ezúttal sokkal keményebb ellenfélre lehet számolni.

 

A Fradi nincsen túl jó formában, elég lassan csordogál a támadásépítése és olykor a védelem is művel felelőtlen dolgokat. A telt ház mindenképpen segítéségére lesz a csapatnak ezúttal, de a győzelem talán most nagyobb eredmény lenne, mint a nyáron volt.

Szerintem a Ludogorec egy támadásorientált taktikát fog a pályára tenni, ami segíthet a Fradinak is, hiszen a zöld-fehérek a felállt fal ellen szemmel láthatóan sokat szenvednek. Szerintem egy gólváltás benne van a pakliban, de úgy döntetlen sem lesz a meccs.

 

  • Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett@2.25    

 


Te mire fogadsz a Ferencváros - Ludogorec meccsen?

 

 

 

 

[3171280] 2019-10-03 18:55:00 Ferencváros - Ludogorets Razgradx;

 

megosztom