Európa Liga

Többek közt a Slovan veretésével nyernénk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk az Európa Liga második fordulójának csütörtöki játéknapján.

A Braga a Slovant fogadja csütörtökön. - Fotó: twitter.com/scbragaoficial

Az Arsenal-Standard Liege és a Braga-Slovan Bratislava mérkőzésekből gyúrtunk össze egy két meccsből álló kombit az Európa Liga csütörtöki játéknapjára.

Kezdjük az utóbbival. A Braga pár hete kisebb hullámvölgyben volt, azonban pont az Európa Liga csoportkör első fordulójában került ismét formában, hiszen a K-csoport esélyesének tartott Wolverhampton otthonában tudott nyerni. Azon sikert követően ugyan csak 2-2-re volt jó a Maritímo ellen, viszont a hétvégén a Portimonense otthonában tudott nyerni, avagy jó passzban várja a találkozót.

A Slovan Bratislava sem panaszkodhat, hiszen amellett, hogy menetel hazája bajnokságában, a nyitónapon 4-2-re győzte le hazai pályán a Besiktas együttesét, igaz, mindezt kizárólag Karius kapus hathatós közreműködésének köszönhette.

Noha mindkét fél jó passzban van, a Braga együttese lényegesen minőségibb játékerőt képvisel, mint a Slovan, aminek hazai pályán ki kell jönnie. Fontos hiányzója nincs a portugáloknak, akik egyébként rendre nagyon komolyan veszik a nemzetközi kupákat - a csapat 2011-ben döntőzött az EL-ben. Vagyis, ha ezt a meccset behúzza a Braga, akkor igen komoly lépésbe kerülhet a többiekkel szemben, a sikerre pedig komoly esélye van a hazaiaknak.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

luckybet

A kombink másik meccse az Arsenal-Standard Liege. A hazaiak jó passzban vannak, immáron hat tétmeccs óta veretlenek, három sikert követően hétfőn este az Old Traffordon játszottak döntetlent. Az Európa Ligában a tavalyi elődöntős Frankfurt otthonában nyertek 3-0-ra félig-meddig B-csapattal, így vélhetően ezúttal is több olyan játékos kap lehetőséget Emery mesternél, akik egyébként eddig kevesebbet játszottak.

A vendégek sincsenek rossz passzban, az Anderlechttől elszenvedett vereséget követően négyszer tudtak nyerni - az EL-ben hazai pályán a Guimaraest fektették két vállra -, majd vasárnap a Charleroi ellen játszottak 1-1-es döntetlent.

Mindezek tükrében bőven lehetne keresnivalója a Standard Liegenek Londonban, azonban hiába lép pályára vélhetően ismét tartalékosabban az Arsenal - egyébként is csak Lacazette és Smith-Rowe sérült -, még így is bőven a hazai csapat az esélyes. Ráadásul, ha győzni tudnak az Ágyúsok csütörtökön, akkor óriási lépést tesznek a továbbjutás felé, márpedig erre minden esélyük megvan.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 18:55","footerTitle":"Eredő odds: 1.77","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/luckybet/go","events":[{"eventTitle":"Braga - Slovan Bratislava // Braga","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Arsenal - Standard Liege // Arsenal","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
megosztom