Bajnokok Ligája

Nem agyaljuk túl a Dortmund prágai vendégjátékát

megosztom

Kettes odds felett fogható a Dortmund prágai győzelme a BL-csoportkör második fordulójában.

Az Inter otthonában elért 1-1-es döntetlent követően egyre nagyobb bizalmat élvez a fogadók részéről a Slavia Prague, amely szerda este a Dortmundot fogadja telt ház előtt. A cseh bajnok kirobbanó formában futballozik, hiszen az aktuális szezonban még nem szenvedett vereséget, pedig már 15 tétmeccset is lejátszott. A Slavia hazai pályán még vadabb, az összes meccsét megnyerte, szóval egyáltalán nem csoda, ha több esélyt adnak nekik a fogadók, mint a bukik.

A BvB sem panaszkodhat a formára, hiszen össz-vissz egy zakója van a szezonban, viszont sorozatban három döntetlent számol, igaz jó ellenfelek ellen.  A fekete-sárgák az első fordulóban a Barcelona ellen értek el egy 0-0-t, de a helyzetek alapján jóval közelebb állt a győzelemhez.

Hiányzók terén a csehek nem állnak csehül, hiszen gyakorlatilag az egész keret bevethető, míg a németeknél Paco Alcacer visszatérése okoz örömet végül nem utazott el Prágába, míg Mats Hummelsnek akad egy kisebb sérülése, de ő alighanem játszani fog.

A Slavia a nemzetközi szinten is egyre rutinosabb csapatnak számít, így biztosan nem fog megijeedni a Dortmundtól, főleg nem hazai pályán. A 4-1-4-1-es formáció egy nagyon stabil és szervezett csapatjátékot hozhat, amely gyorsan képes átváltani védekezésből támadásba.

A másik oldalon a 4-2-3-1-es felállás lehet a nyerő, elöl Götzével, Reusszal, Sanchóval és Brandttal.

Mire érdemes fogadni?

Bár minden tiszteletem a hazaiaké, továbbra is azt gondolom, hogy nincsen egy szinten Európa legjobb csapataival. A Dortmund gyorsan játszik és fizikálisan nagyon erős gárda, az egyéni klasszismegoldások pedig csak színesítik a játékát.

Teljesen más típusú ellenfél vár most a csehekre, mint az Inter, amely ellen egy ilyen csapatnak könnyebb játszania. Szerintem a Slavia átadja majd a területet és kontrákra, pontrúgásokra és kiváló helyzetkihasználásra építi majd a taktikáját.

Bár a hazai környezet mindenképpen előny, a megemelkedett szorzók miatt szerintem találunk értéket a vendégek oldaláról. Azzal nem számolok, hogy a Slavia nyerni tudná ezt a meccset, így egy ázsiai hendikeppel - amivel félig bebiztosítjuk az ikszet is - próbálnék meg profitot elérni.

 

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Slavia Prague - Borussia Dortmund ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-02 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Borussia Dortmund -0,25 ázsiai hendikep ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3170187] 2019-10-02 18:55:00 Slavia Prague - Borussia Dortmundx;
megosztom