Bajnokok Ligája

Egy over, egy under - tippek a Barca-Inter rangadóra

megosztom

Komoly oddsmozgás figyelhető meg a Barcelona - Inter meccsen, a fogadók nem nagyon bíznak a katalánok sikerében.

Egyértelműen a játéknap rangadóját rendezik a Nou Campban, ahol a Barcelona az Intert fogadja. A Bajnokok Ligájába visszatérő olasz gárda a nyitáskor még akár hétszeres szorzón is volt fogadható bizonyos irodáknál, a meccs napjára azonban az átlagodds 5.50 körülire esett vissza, vagyis a beérkező tétek folyamatosan nyomják le a vendégek szorzóját.

A Barcelona elleni kétkedést több tényező is indokolja. Egyrészt a gránátvörös-kékek egyáltalán nem nyújtanak meggyőző teljesítményt idáig, hiszen a bajnokságban is döcög a szekér, a BL nyitókörében pedig leginkább a nagy napot kifogó Ter Stegennek köszönhetik, hogy nem szenvedtek vereséget. Emellett Ernesto Valverde keretében folyamatosan a sérülések, a keddi napig még az sem volt biztos, hogy Lionel Messi például a keret tagja lesz.

Az argentin szupersztár azonban ott lesz a keretben, ahogy Ousmané Dembelé is, mindkét spíler együtt edzett a csapattal, viszont Jordi Alba, Umtiti és a tinisztár Ansu Fati nincsen olyan állapotban, hogy bevethessék őket.

Az Internél Antonio Conte kedvező helyzetben van, hiszen komolyabb sérüléssel egyetlen játékosa sem bajlódik, kisebb problémával csak Stefan de Vrij és Romelu Lukaku küszködik.

[3170178] 2019-10-02 21:00:00 Barcelona - Interx

 

Mire érdemes fogadni?

Az Inter óriásit hibázott két héttel ezelőtt, amikor hazai pályán csak döntetlenre futotta a Slavia Praha ellenében. A csoportból való továbbjutáshoz ugyanis a hazai meccseken nem igazán fér bele a hiba, főleg nem a csoport outsiderének tartott cseh bajnokkal szemben.

Nagyon nincs más választása az olaszoknak, mint valahogy pontot esetleg pontokat szerezni a Nou Campban. Conte felfogásából kiindulva ezt egy nagyon szervezett és taktikus játékkal képzelhetik el, a labdatartásra és dominanciára épülő taktikának a Barcelona pályáján nem sok értelme lenne.

Nem is véljük esélytelennek az Intert, hiszen a Barca támadójátéka egyáltalán nem kiemelkedő. Messi idén még alig játszott, nem játszik még kellő hőfokon, így Griezmannal sem igazán tudott még összeszokni. A francia támadó emiatt picit mintha görcsölne is és az sem biztos, hogy a megfelelő poszton játszatja őt Valverde. Luis Suárez helye egyelőre megkérdőjelezhetetlen a befejező csatár poszton, csakhogy az uruguayi felett mintha eljárna az idő, rengeteg támadás akad meg vagy lassul le rajta és Messi nélkül a góllövés sem megy neki annyira.

A Barca játékából nagyon hiányzik továbbá Jordi Alba is, akinek pótlását úgy fest nem tudják megfelelő színvonalon megoldani, bár ez talán annyira nem is meglepő, lévén a poszt egyik legjobbjáról beszélünk.

Összességében egy olyan meccsre van kilátás, ahol mindkét csapat extra nyomás alatt játszik, miközben a játékon még jócskán muszáj lenne javítani. A szezon elején járva ez ugyanakkor természetes.

A bukik viszont mintha picit másképp gondolkoznának, hiszen például igen magas határt szabtak meg a gólok számára. Ezt egy ázsiai hendikepes opcióval ki is használhatjuk, hiszen az U3.25 értelmében tétünk teljes egészét csak 4 vagy annál több találatot hozó végeredménynél veszítjük el.

Egy másik tippötlet a lapokra való fogadás. A találkozót a szlovén Damir Skomina vezeti majd, aki jelenleg az egyik legjobb sípmesternek számít, rutinja és tekintélye pedig elég komoly. A nemzetközi meccseken nem szívbajoskodik, ha lapokat kell osztogatni, szerintünk 4 kártya ezen a meccsen is előcsúszhat a zsebéből.

{"headTitle":"Barcelona - Inter ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.25 alatt","odds":"1.59","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sárga lapok száma 3,5 felett ","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3170178] 2019-10-02 21:00:00 Barcelona - Interx;
megosztom