Sportfogadás

Fogadjunk, hogy erre sem fogadtál még soha - speciális piacok a Betlclicnél

megosztom

Széles piaccal és remek bónusszal várja ügyfeleit a Hathárom legújabb partnere.

Amikor felveszünk egy új irodát a Hathárom kínálatába, mindig törekedünk arra, hogy valami extra lehetőséget kínáló bukmékerrel egészítsük ki sorainkat. Lehet ez egy remek bónusz, de lehet akár olyan fogadási típus, amely máshol nem elérhető. A     20 ezer forintos kezdő ajándéka önmagában is remek lehetőség, de legújabb partnerünk ráadásul kínál egy olyan fogadási opciót, amelyet máshol alig láttunk eddig, ráadásul mi nagyon szeretjük!

betclic

A Draw No Bet, vagyis nincs fogadás a döntetlenre típust valószínűleg rengetegen ismerik, ennél az opciónál kizárjuk a kimenetelek közül a döntetlent, így ha egy meccs remivel ér véget, a feltett tétünket visszakapjuk. A Betclic esetében viszont nem csak a döntetlent, hanem valamelyik csapat győzelmét is kizárhatjuk.

Mint az a fenti, Barcelona-Inter meccs esetében jól látszódik, akár pénzt tehetünk arra is, hogy mi lesz a kimenetel, ha a katalánok vagy az olaszok győzelmét zárjuk ki a lehetőségek közül. A "Hazaira visszajár" fogadás esetében ha az x-re nyomunk, akkor csak akkor bukunk, ha nyer az Internazionale, míg ha esetleg a "Vendégre visszajár" opciót választjuk és behúzzuk a Barcát, akkor a döntetlennél bukjuk feltett tétünket.

A különböző No Bet-verziók mellett vannak további érdekes fogadási típusok is, például voksolhatunk arra, hogy egy játékos gólt szerez-e adott 15 perces intervallumban, helyezhetünk el tétet arra, hogy melyik csapat kap piros lapot és hogy lesz-e kiállítás az első félidőben.

Érdemes tehát bizalmat szavazni a magyarok által is jól ismert Betclic fogadóirodának, hiszen a 20 ezres bónusz mellett nagyon jó kis fogadási lehetőségeket kínál az iroda.

megosztom