EXTRA

Ha király bónuszt keresel, találtál egyet!

megosztom

Visszatér a hatharom.com-ra a BetClic, amely a piac egyik legjobb bónuszajánlatával várja az új játékosokat.

Mint bizonyára azt már sokan tudják, néhány héttel ezelőtt két új fogadóirodával bővült ahatharom.com partnercsapata, azonban most egy újabb belépőt jelenthetünk be egy régi ismerős személyében. 

A BetClic nevét a magyar sportfogadó közösség számára aligha kell bemutatni, hiszen néhány évvel ezelőtt az egyik legnépszerűbb fogadóirodának számított Magyarországon.

Azon fogadók számára, akik nem rendelkeznek még Betclic-regisztrációval van egy kifejezetten pozitív és jó hírünk is.

A     a piac egyik legerősebb üdvözlő bónuszajánlatával várja az új játékosokat, amelynek értelmében minden új regisztráló 20 000 HUF értékű ingyenes fogadást kap.

Nagy előnye ennek az ajánlatnak, hogy nincsenek durva megkötések és apróbetűs teljesíthetetlen forgatási követelmények, ez a bónusz tényleg az, aminek látszik!

  • Az első érvényes fogadás összege automatikusan íródik jóvá a felhasználó 'Freebet' egyenlegében maximum húszezer (20 000) forintig. A 20 000 Forintos kockázatmentes bónuszra (Freebet) jogosult minden olyan játékos, aki a hatharom.com linkjén keresztül regisztrál az irodába.

 

  • A Betclic természetesen elérhető magyar nyelven és az ügyfélszolgálattal is tudunk magyarul kommunikálni.
     
  • Részletes terembemutatónkban megtalálsz minden fontos információt a fogadóirodáról, amennyiben mégis kérdésed volna, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hatharom.com e-mail címen!

Regisztrációs útmutató

 

Nyisd meg BetClic oldalát ezen a biztonságos linken
Kattints a jobb felső sarokban található 'Regisztráljon most' gombra
Add meg a kért adatokat és kattints a 'Számlám létrehozása' gombra
Lépj be a számládba és tedd meg az első befizetésed a számodra megfelelő módszerrel
Fogadj legalább 1,50-es szorzójú eseményre, majd a fogadásod rögzítése után fogadásod tétjének 100 %-át [maximum 20 0000 HUF-ig] jóváírja Freebet-ként az iroda.  

 

betclic
megosztom