Bajnokok Ligája

Vakmerő "bónuszkijátszó" tippek a Tottenham - Bayernre

megosztom

A bet365 a Tottenham - Bayern München rangadóra kínál ingyenes élő fogadási lehetőséget akár 15 000 forintot érő kreditig.

A keddi Bajnokok Ligája játéknap legnagyobb meccsének ígérkezik a tavalyi döntős Tottenham és az ötszörös bajnok Bayern München londoni találkozója. Az első fordulóban a bajorok 3-0-ra legyőzték a Crvena zvezdát, viszont a Tottenham kétgólos előnyt adott le az Olimpiakosz ellen, így most mindképpen szeretnének javítani. Ahogy a táblázatból is látható, a fogadóirodáknál ennek ellenére a bajor sztárcsapat számít esélyesebbnek a győzelemre.

{"headTitle":"Tottenham - Bayern München ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham ","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

A     is ezt a találkozót választotta a hét meccsének és jó szokásához híven ingyenes élő fogadási lehetőséget biztosít a játékosai számára.

Ezt dióhéjban annyit jelent, hogy amennyiben elhelyezel egy fogadást a mérkőzésre a kezdő sípszó előtt, akkor a mérkőzés ideje alatt a fogadásod összegével újra fogadhatsz - csak immáron kockázat nélkül.

hatharom.com-TIPP: Tegyél egy olyan fogadást a meccs előtt, ami szerinted jó eséllyel nyer(het), majd élőben vadásszál újabb tippeket, akár extra magas oddson. Ha a mérkőzés előtt rakott tipped nyer, akkor biztosan pluszban zársz, az élő tippeddel pedig így bátrabban kockáztathatsz. Akár meg is fordíthatod a folyamatot úgy, hogy a meccs előtt teszel egy bátor szorzót, majd élőben választasz inkább egy biztosabb tippet.
{"headTitle":"Speciális tippek nagy szorzókkal ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz büntető a mérkőzésen? Igen","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lesz piroslap a mérkőzésen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Öngól","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"R. Lewandowski gólpasszok 0.5 felett","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"H. Kane gólpasszok 0.5 felett","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

Hogyan működik az ingyen élő fogadási ajánlat?
 

 • Tegyél a mérkőzés előtti egy egyszeri fogadást a Tottenham - Bayern München mérkőzésre
   
 • Egy ingyen élő fogadást kapsz a feljogosító mérkőzésre a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás összegével megegyező értékben (maximum 50 USD)
   
 • Az ingyenes élő fogadás csak a mérkőzés kezdete után lesz elérhető
   
 • Az ingyen élő fogadás felhasználásához egyszerűen adj hozzá a fogadószelvényedhez egy élő fogadás választást és jelöld be a választás mellett található 'Ingyenes fogadás felhasználása' opciót (lásd lentebb)
   
 • A nyeremények nem tartalmazzák az ingyen élő fogadás tétjét.
   
 • Kizárólag azok az ügyfelek jogosultak erre az ajánlatra, akik megkapták a promóciós e-mailt, webüzenetet, SMS-t, felugró üzenetet vagy mobilis értesítést.
   
 • Csak 18 éven felülieknek
   
 • További részvételi feltételek érvényesek!
   


Szeretnél részesülni az ilyen ajánlatokban, de még nincs bet365-számlád!?

 

 1. Nyisd meg a bet365 oldalát ezen a biztonságos linken keresztül
   
 2. Kattints a regisztráció gombra és végezd el a műveletet (2 perc időráfordítás)
   
 3. Írd be a "Bónuszkód" mezőbe a a 'H3WIN' bónuszkódot
   
 4. Fizess be egy összeget a neked megfelelő módon és igényeld az akár 100 százalékos fogadási kreditet bónuszt
   
 5. Ha többet szeretnél megtudni a bet365-ről, akkor nézd meg részletes leírásunkat ITT

 

bet365
megosztom