Kézilabda

Az olaszokon is átgázolhat a magyar válogatott

megosztom

Női kézilabda-válogatottunk vasárnap Olaszországban játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

Újabb könnyed siker előtt válogatottunk. - Fotó: MTI

Szerdán megkezdődtek a női kézilabda Európa-bajnoki selejtezők, a mieink a litvánokat fogadták, és könnyed, 33-19-es győzelmet arattak. Vasárnap jön a második forduló, és ha lehet így fogalmazni, talán még könnyebb meccs vár lányainkra.

A hétközi ütközeten eleinte hiányzott a kellő lendület a magyar válogatottból, így a litvánok jól tartották magukat, azonban az első félidő második felében két 4-0-s sorozattal a maguk javára fordították a találkozót. Itt jött ki először a felek közti tudásbeli különbség, ami a második félidőben folytatódott, Janurik Kinga a kapuban, Klujber Katrin pedig elöl parádézott, így végül nagyon sima, 14 gólos sikert arattak lányaink.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO), TRIFFA Ágnes (DVSC Schaeffler)
Jobbszélsők: FALUVÉGI Dorottya (Győri Audi ETO), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: HÁMORI Konszuéla (Váci NKSE), KISS Nikoletta (Érd), KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Siófok KC)
Irányítók: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), TÓTH Gabriella (Érd), LAKATOS Rita (Váci NKSE)
Beállók: SZABÓ Laura (Érd), PÁSZTOR Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler), BORDÁS Réka (DVSC Schaeffler)
Balátlövők: HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), KLIVINYI Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), KOPECZ Barbara (EUbility Group Békéscsabai ENKSE)
Balszélsők: KAZAI Anita (Dunaújvárosi KKA), MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

22bet

"Nem játszottunk túlságosan jól, sokáig nem találtuk a tempónkat. Remélem, ebben előrelépünk, mert Olaszország hasonló játékot játszik, mint a litvánok. Győztünk tizennégy góllal, de javulnunk kell" - nyilatkozta Kim Rasmussen szövetségi kapitány az MTI-nek a meccset követően.

Már pedig, ha javulunk, akkor újabb magabiztos, nagyon könnyű sikert arathatunk, hiszen ez az olasz csapat talán még gyengébb, mint a litván. Legalábbis a hétközi eredményük ezt vetíti előre az olaszoknak, akik 24 góllal (!), 41-17-re kaptak ki Montenegróban szerdán.

Ha ennyi nem is lesz a felek közt, nagyon könnyen kidomborodhat a két válogatott közti igen komoly tudásbeli különbség és a magyar csapat újfent roppant sima sikert arathat.

{"headTitle":"Olaszország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-29 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország -17","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom