Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Will Dissly vs. ARI

Az Arizona tigh endek elleni védekezését egy szóval tudnám jellemezni: tragikus! Ezt a múlt héten sikerült is kihasználni, akkor Greg Olsenre húztam be az overt. A rutinos TE 6 elkapásból 75 yardot tett be a közösbe, amivel bőven megugrotta a 45.5-ös line-t. Az Arizonának nem csak Olsennel, de előtte Mark Andrews-zal és T.J. Hockensonnal is meggyűlt a baja, előbbi 112, utóbbi 131 yardot jegyzett ellenük. A seattle-i Will Dissly is jó meccset zárhat a rivális Cardinals ellen, a másodéves TE egyébként is a szezon egyik meglepetésembere. Nick Vannettet kiszorította a kezdőből, aki tovább is állt Pittsburgh-be, így teljes a bizalom Dissly felé, aki ezt az elmúlt két játékhéten 11 elkapással, 112 yarddal és 3 TD-vel hálálta meg.

2. Darren Waller vs. IND

Nem vagyok hajlandó leszállni a Waller-vonatról, hiszen ismét egy kedvező matchup a fiatal TE-nek. Az Oakland újdonsült sztárja az első, a második és a harmadik játékhéten is lehozta az overt és szállította a profitot. A bukiktól is egyre nagyobb figyelmet kap, de a 62.5-ös line még mindig nem az, amit ott tudok hagyni. Gyakorlatilag a csapat első számú elkapója, a passzjátékok 86%-ban útvonalat fut, ami a második legmagasabb szám ezen a poszton. Carr és Waller között nagyszerű a kémia, ami a múlt héten a Minnesota ellen 134 yardban csúcsosodott ki. Az Indianapolis TE-védekezése a liga utolsó harmadába tartozik, tehát az oaklandi 83-asnak ismét mozgalmas meccse lesz. 

3. Allen Robinson vs. MIN

Mitchell Trubiskynek nincs meggyőző szezonja, noha a Washington gyenge passzvédelme ellen nem muzsikált rosszul, de a Minnesota jóval keményebb feladatnak ígérkezik. Tavaly oda-vissza legyőzték a rivális Vikingeket, ám ez nem feltétlenül a chicagói irányító varázslatának volt köszönhető. Trubisky 163 és 165 yardig jutott a két meccsen és nem lepődnék meg, ha most sem passzolna sokkal többet. Sokallom a 229.5-ös line-t rá, de az undert mégis inkább az első számú célpontjára, Allen Robinsonra húzom. A chicagói 12-es nyakában ugyanis Xavier Rhodes liheg majd, aki a liga egyik legjobb cornere és aki tavaly is megkeserítette Robinson életét. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


4. John Brown vs. NE

Robinsonhoz hasonlóan John Brown is a csapata legeredményesebb elkapója, ugyanakkor a Pats ellen Stephon Gilmore személyében egy elit őrzőt kap majd maga mellé. A New England-i secondary pazar formában játszik, ilyen minőségi védelemmel idén a Buffalo még nem találkozott. Brown tehát hiába hozott eddig egész korrekt számokat, Gilmore mellett nem sok jót jósolok neki. 

5. Marlon Mack vs. OAK

Az Indianapolis védelmében a fentebb említett Waller okozhat komoly károkat, míg fordított labdabirtoklásnál Marlon Mackre nem nagyon lehet majd válasza az Oaklandnek. Mack egy brutális 174 yardos meccsel indította a szezont, majd egy gyengébb és egy szolidabb teljesítményt láthattunk tőle. A Raiders védelme futás ellen meglehetősen gyenge, így Mack ismét robbanthat. A csapat legjobb és legeredményesebb elkapója, T.Y. Hilton úgy néz ki nem tudja vállalni a játékot, így pedig pláne Mack futásaira építhetnek. 

+1. Sterling Shepard vs. WSH

Az Eli Manning helyét megöröklő Daniel Jones elég korrekt játékkal mutatkozott be a ligába. Igaz, a Tampa védelme ellen nem volt akkora kihívás jól játszani és ugyanez igaz a Washington ellen is. Ismét jó meccse lehet az újonc irányítónak, aki leginkább Sterling Shepard felé dobált. Az agyrázkódásból visszatérő elkapó 100 yarddal vette ki a részét a győzelemből és slotból vagy szélről a Redskins védelmét is megbolondíthatja. 

{"headTitle":"NFL 4. játékhét, játékos speciális tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Will Dissly fogadó yardjai 43.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Darren Waller fogadó yardjai 62.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Allen Robinson fogadó yardjai 65.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"John Brown fogadó yardjai 52.5 alatt","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Marlon Mack futott yardjai 78.5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Sterling Shepard fogadó yardjai 63.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

5+1 statisztika:

8-3-1