Kézilabda BL

Szembe megyünk a bukikkal a Szeged-Flensburgon

  • Tomihmv
megosztom

Az oddsmesterek szerint toronymagas favorit a magyar csapat a Bundesliga címvédőjével szemben a szombati BL-meccsen.

Újabb rangadó vár a Szegedre szombaton. - Fotó: facebook.com/pickhandball

Nem akármilyen sorozatban van a Szeged, hiszen hét nap leforgása alatt harmadik rangadójára készül szombaton. Vasárnap a PSG-hez látogatott, ahol 30-25-re kikapott, míg szerdán hattal nyert Tatabányán, vagyis önbizalommal telve várhatja a Flensburgot.

A Bundesliga címvédő elleni meccse egyébként második hazai BL-meccse lesz idén Juan Carlos Pastor tanítványainak, az elsőn komoly meglepetést szolgáltatva, 31-28-re verték a végső sikerre is esélyes Barcelona együttesét.

Összességében tehát jó formában van a Szeged, a csapatból csak Sigurmannsson és Blazevic hiányzik majd sérülés miatt, így a hazai pálya előnyének is köszönhetően ismét nagy esélye van a sikerre - tavaly 30-28-ra verte a Flensburgot az Újszegedi Sportcsarnokban.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

A Flensburg is jó passzban van tehát - a csütörtöki, hannoveri veresége ellenére is -, hiányzója csak Johannessen lesz, így pedig a tavalyi szezonhoz hasonlóan újfent szoros meccsre van kilátás szombaton. A bukmékereknél ugyanakkor a szegediek a toronymagas favoritok, ezt próbáljuk meg kihasználni, méghozzá úgy, hogy a vendégekre fogadunk, egy rangadóhoz mérten, mondhatni magas hendikeppel.A vendégek kettőből kettővel állnak a BL-ben, igaz a szerényebb képességű Celje és Elverum együttesét győzték le ezidáig. Németországban viszont már több rangadójuk is volt, a Kiel ellen a bajnokságban néggyel kikaptak idegenben, a Szuperkupát viszont döntetlent követően behúzták ellenük, míg a Löwent hárommal nyomták le otthoni környezetükben.

Tippünk ugyanis vendégsiker, döntetlen, egy-, két- vagy háromgólos hazai siker esetén nyerő lenne, veszíteni pedig csak a legalább négytalálatos magyar sikertől veszítene, ennyi viszont szerintünk nincs a felek közt, egyik irányban sem.

{"headTitle":"Szeged - Flensburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-28 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Flensburg +3,5","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom